reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Babeczki nie mam czasu czytać. Sorki!

Melduję tylko, że moja beta to: 38275,28. Jak myślicie czy coś z tego będzie? Jutro zrobię jeszcze raz żeby zobaczyć czy rośnie. Pozdrowionka

Nie za bardzo widać ale te foto robiłam tel.
Jankesowa mnie też bolał brzuch po bokach, czasem tak w srodku musiałam brać nospe ból troszkę był mniejszy. Najgorzej miałam od 18 do 24 tyg jak macica się rozrastała wtedy po bokach i cały tyłek i pimpulina
Zjola a ty z blizniakami jesteś??? Świetna Gratulacje

Załączniki

• Zdjęcie0001.jpg
    Zdjęcie0001.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 65
  • Zdjęcie0002.jpg
    Zdjęcie0002.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 57
jestem po ktg już :confused2::confused2: póki co nic się nie zapowiada :no::no:
z moich własnych odczuć, to powiem Wam, że miedzy 20-25tyg miałam większe skurcze niż przez ostatnie 2 dni :baffled::baffled:
wpadnę później, bo póki co jakoś nastroju nie mam na siedzenie przy komputerze :crazy:

Kaira o bliźniętach nic mi nie wiadomo. Jak na razie cztery dni temu nie było widać jeszcze zarodka, co mnie bardzo zmartwiło! Idę na wizytę kontrolną w piątek, żeby zobaczyć czy maluch się pokarze, bo jak nie to ...

Kaira o bliźniętach nic mi nie wiadomo. Jak na razie cztery dni temu nie było widać jeszcze zarodka, co mnie bardzo zmartwiło! Idę na wizytę kontrolną w piątek, żeby zobaczyć czy maluch się pokarze, bo jak nie to ...

Zjola-przyrost masz ładny i powinno być wszystko ok.Ja też tak miałam a widzisz w którym już jestem tygodniu :) Ja kciuki zaciskam kochana bardzo mocno!!!!

Kaira u ciebie też długo nie było widać zarodka? Ja byłam na wizycie w 7 tygodniu i 5 dniu ciąży. Na usg widać było tylko pusty pęcherzyk ciążowy. Usg pokazało, że to 6 tydzień i 2 dzień ciąży. Ja już myślałam, ze zobaczę półtora centymetrowego malucha a tu taka niespodzianka! Ale jak u Ciebie było podobnie, to może jest jednak szansa?
Pozdrowionka

Mysza no to bardzo sie ciesze ze nic niepokojacego nie wyszlo :))) a Szymula sie tak rusza bo juz do wyjscia sie przygotowuje, Milosz tez szalal w ostatnim tygodniu strasznie:-)
co do tego czy Milosz jest grzeczny to hmm..... coraz mniej:)) juz pokazuje wredny charakterek odziedziczony po mamusi:))

Ostatnia edycja:
agniesia ja pamietam takie klucia na poczatku....nie mile uczucie....:no:
jankesowa te ciagniecvia,klucia po bokach to normalne raczej...ja mam tak co jakis czas...ale jak zmienie pozycje to raczej przechodzi wiec to pewnie dzidziol cos majstruje ;-)
zjola z taka beta to dzidziol bedzie na bank :tak: a moze nawet dwa ;-) moim zdaniem nie masz sie co martwic bo beta piekna....a przyrosnie na pewno ladnie-zobaczysz :tak:
mysza linka zapisalam przy okazji-bo za niedlugo skorzystam skoro chwalisz ;-)
martusionek oby humor sie poprawil...niestety pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu :baffled:
kaira slicznie ten fiolet wyglada-mialam taki sam(sliwka wegierka z DULUX'a) w tamtym mieszkaniu na jednej scianie...ale do fioletu dodalam jasno-zielone paski :sorry2: wygladalo superrrr tylko ze teraz na razie mamy biale sciany bo jest opcja ze jako ze te bloki sa nowe moga pekac sciany...i fakt...w rogu w przedpokoju juz pekla :baffled: ale czekamy ze zgloszeniem tego coby po ich naprawie nie peklo dalej...

reklama
Do góry