Mysza84
Fanka BB :)
Witam się wtorkowo
wyspałam się w ciągu dnia to teraz spać już mi się odechciało i stwierdziłam że nie będę leżeć i wiercić się w łóżku.
Daa na listopadówkach dziewczyny kupowały takie śpiworki ŚPIWOREK do 106 cm WOMAR 3w1 owcza wełna (W-wa) (1264774512) - Aukcje internetowe Allegro i podobno ok. Ja nie kupuję.
Ciekawe co tam dzisiaj ktg u Ciebie wykaże.
Ja mam dzisiaj wizytę...oj ciekawa jestem czy lekarz zaobserwuje jakieś zmiany i co mi powie odnośnie tego ciśnienia.
No i ile już moja Kluseczka waży...obstawiam 3200g... wizyta dopiero o 18 więc mam cały dzień na zastanawianie się nad tym.
Zmykam po meliskę.
wyspałam się w ciągu dnia to teraz spać już mi się odechciało i stwierdziłam że nie będę leżeć i wiercić się w łóżku.
Daa na listopadówkach dziewczyny kupowały takie śpiworki ŚPIWOREK do 106 cm WOMAR 3w1 owcza wełna (W-wa) (1264774512) - Aukcje internetowe Allegro i podobno ok. Ja nie kupuję.
Ciekawe co tam dzisiaj ktg u Ciebie wykaże.
Ja mam dzisiaj wizytę...oj ciekawa jestem czy lekarz zaobserwuje jakieś zmiany i co mi powie odnośnie tego ciśnienia.
No i ile już moja Kluseczka waży...obstawiam 3200g... wizyta dopiero o 18 więc mam cały dzień na zastanawianie się nad tym.
Zmykam po meliskę.
I co ja mam zostać z kilku miesięcznym dzieckiem sama sobie
mam nadzieje ze Ci otworza ta porodowke wybrana przez ciebie. do zludzenia przypomina to moja sytuacje u mnie moja otworzyli w czwartek a Milosz grzecznie poczekal i w piatek wieczorem pojechalam rodzic

szybko temat skonczyl i nic nie powiedzial a moj tez jak cos postanowi to trudno mu to wybic z glowy....