reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam się wtorkowo :-D

wyspałam się w ciągu dnia to teraz spać już mi się odechciało i stwierdziłam że nie będę leżeć i wiercić się w łóżku.

Daa na listopadówkach dziewczyny kupowały takie śpiworki ŚPIWOREK do 106 cm WOMAR 3w1 owcza wełna (W-wa) (1264774512) - Aukcje internetowe Allegro i podobno ok. Ja nie kupuję.
Ciekawe co tam dzisiaj ktg u Ciebie wykaże.

Ja mam dzisiaj wizytę...oj ciekawa jestem czy lekarz zaobserwuje jakieś zmiany i co mi powie odnośnie tego ciśnienia.
No i ile już moja Kluseczka waży...obstawiam 3200g... wizyta dopiero o 18 więc mam cały dzień na zastanawianie się nad tym.

Zmykam po meliskę.

reklama
Witam i ja:)
Mysza poszłaś dalej spać??A ja obstawiam że po porodzie mały będzie miał ok 3400:)
A ja zmykam na glukozę i przeciwciała,ten mój katar mnie wykończy żadne krople nie pomagają an dłuższą mete:(
Za dzisiejsze wizyty kciuki zaciśnięte,
Daa powodzenia
Aniołki gdzie się podziewasz??
odezwe się potem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja!!!

Od rana w złym humorze tak zdenerwował mnie M ze nawet nie chcę go widzieć na oczy.... dziś z samego rana oświadczył mi że latem wyjeżdża z kumplem do pracy do Niemiec bo mamy ostatni dużo wydatków:wściekła/y: I co ja mam zostać z kilku miesięcznym dzieckiem sama sobie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba nie na tym polega rodzina, wiem że różnie ludzie wyjeżdżają ale nie tak miało być .....potem chciałam wstać i zjeść z nim śniadanie to powiedział,że on tak rano nie je i sobie popłynął na ryby i jestem znowu sama, bo za nim wróci to będzie musiał jechać na 14 do pracy więc poczułam się jakby miał gdzieś nas i tylko mogę się do psa przytulić...A przecież nie mogę się denerwować...

Kaira trzymam kciuki za badania, żeby były dobre wyniczki !

Daa i Mysza za wasze wizyty również trzymam mocno!!!

Życzę miłego dnia!!!

Mysza a wyniki kiedy bedziesz miala? no ciekawe jak Twoj Szymulek urosl juz, bo to juz blisko coraz blizej:)))))
kaira a masc majerankowa probowalas na katar? ja jak bylam przeziebiona w marcu to na katar mi pomogla a byl to katar tysiaclecia:)
daa a Ty w ogole masz zamiar sie rozpakowac????:-pmam nadzieje ze Ci otworza ta porodowke wybrana przez ciebie. do zludzenia przypomina to moja sytuacje u mnie moja otworzyli w czwartek a Milosz grzecznie poczekal i w piatek wieczorem pojechalam rodzic:))))
agnieszko to jak juz bedzie po sesji zdjeciowej to daj linka to bedziemy na Julcie glosowac:tak:
martusionek nie przejmuj sie faceci to takie troche gorzej skonstruowane osobniki:) a na pocieszenie powiem Ci tylko tyle ze jak juz dzidzius bedzie na swiecie to mu sie tak odnmieni ze ho ho. moj P tez taki twardziel a to to zrobi a to tam pojedzie a teraz to biegiem z pracy do domu zeby przy Miloszu posiedziec:)))

Ostatnia edycja:
Oj LucyF oby się twoje słowa sprawdziły bo jak na razie strasznie trudno mi w nie uwierzyć bo mój M uparty jak baran jest.
Idę na kawkę do mamy a potem zaniesć zwolnienie do pracy i poza tym deszcz pada i jest buro i ponuro i jeszcze ciemno :(

martusionek moj ostatnio mnie takim samym pomyslem oswiecil myslalam ze wyjde z siebie i stane obok.... to ja tu portkami trzese jak damy rade z dziexckiem a on chce sobie pojechac....:szok::angry:szybko temat skonczyl i nic nie powiedzial a moj tez jak cos postanowi to trudno mu to wybic z glowy....

kaira masc majerankowa jest bardzo dobra , rowniez stosowalam

melduję się
Daaa mi się śpiworki babylux podobają,ale narazie nie mam wózka. melduj się po ktg:p Daria do wtorku grzecznie poczekała

Mysza ciekawe jak tam Twoja wizyta:)

Jestem już po.Wyniki jutro po 12 mam nadzieje że będą ok.dziś mój maż zobaczył pierwszy raz jak małą kopie że cały brzuch się ruszał i chyba kolanko wyciskała.Ale się pośmialiśmy bo jej klepał a ona oddawała.
lucyF-niestety wogole mi nie pomaga przetestowałam, kropie sobie nasivin 2 góra 3 razy dziennie.

Martusionek przechodziłam też taką sytuację już miał wszystko zaplanowane wole o mnie nie myślał ważniejsza była kasa na wydatki, ale poroniłam i sprowadziło go to trochę na ziemię.Teraz już nie ma takich ekstremalnych wypadów.Oni już tak mają myślą że najważniejsza jest kasa na utrzymanie a nie zdają sobie sprawy ze bliskość jest ważniejsza.Nie denerwuj się kochana bo Tomek będzie też nerwowy, pogadaj z nim może przemówisz mu do rozsądku.
Pati ja też będę kupowć śpiworek tej firmy.Znajoma go ma jest zadowolona
Idę się położyć bo troche mi nie dobrze po tej glukozie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam
martusionek olej go bo mu przejdzie jak sie malutki urodzi :-) zobaczysz ze sie zakocha i nie będzie was ani na minute zostawić :-)

ja kupuje chyba ten śpiworek do wózka Śpiwór Śpiworek do wózka z owczą wełną 3w1 (1263715145) - Aukcje internetowe Allegro taki bo na drugi rok będzie bo jest przedłużany tylko nie wiem jeszcze jaki kolor, a jesli przy zakupie wózka będą mieli inne spiworki i lepsze to kupie razem z wózkiem ale ten zakup i tak w listopadzie jak wozek juz bedziemy kupowac
a do łóżeczka dzis kupiłam taki: ŚPIWOREK,PIŻAMKA,DO SPANIA,DO ŁÓŻECZKA (1281917105) - Aukcje internetowe Allegro zobacze jaki będzie

dziewczyny mozecie polecic jakies drukarki laserowe takie ktore nie maja zabezpieczen/czipów i mozna uzywac tonerow takich reanimowanych? moj nie ma za bardzo czasu poszukac a moze wy macie cos sprawdzonego

reklama
Witam się ponownie...

dospałam jeszcze, ale to wstawanie w południe też mnie drażni :-)

LucyF wyniki z krwi i moczu miałam wczoraj i wszystko super, nie można się do niczego przyczepić, uspokoiło mnie to bo wykluczyłam zatrucie. Dzisiaj odbieram wyniki na paciorkowca i mam nadzieje że i tutaj żadne niespodzianki na mnie nie czekają.
A jak Miłoszek ? Grzeczniutki ? Śpi w nocy czy daje się we znaki ?
Napatrzeć się na niego nie mogę, taki śłiczny!

kaira &&& za super wyniki &&&

martusionek nie denerwuj się...faceci tak wymyślają, nagadają się a później i tak nic z tego nie wychodzi. Szkoda Twoich i dzidzi nerwów.

Szymon mi się tak w brzuchu wiertoli że szok! Chyba mu już ciasno i chce wychodzić :-)
Ciśnienie rano 145/82 więc nie ma tragedii, mam tylko nadzieje że u lekarza nie podskoczy.

miłego dnia życzę!

Do góry