Ewitko trzymam kciuki za dzidzię! Może jednak wszystko jest w porządku?? dziecko jednej z październikówek miało zdiagnozowane wady układu moczowego (jeśli dobrze pamiętam) i miało mieć zaraz po urodzeniu operację, a urodziło się zdrowiutkie ...
Ilonka mam nadzieję, ze lada dzień do nas dołączysz

Ja nie zdążyłam w końcu zrobić wszystkich wymazów, a jest wszystko ok, więc jakby co głowa do góry!

Martusionek moja zawsze uciekała przed detektorem... Ostatnio też chyba próbowała, ale niestety wymiary juz nie te i schowac się nie da

A na ktg ostatnio przez 15min non stop kopała w ten cały czujnik

Pati nie wiem, czy używasz sama jakiś dzieciowych kosmetyków... ja z M tak... no i muszę Ci powiedzieć, że mydło bambino moim zdaniem nie jest już tym mydłem co było jeszcze niedawno

Strasznie wysusza i ściąga skórę... Więc może kup jakieś inne mydełko... Nivea są ok... A ja ostatnio myję się mydełkiem babydream z rossmanna i jestem nim zachwycona... Darci tez zamierzam je kupić

Kaira odpocznij sobie troszkę... bo się wykończysz tymi remontami

Lucy Miłoszek cudo :-):-)
Lili co do moich studiów... to nie mam dziekanki... będzie trochę kombinowania, ale zamierzam dać radę

tym bardziej, ze póki mój M nie ma stałej pracy, tylko te zlecenia, to w razie czego on w domu dużo jest... No i moja mama na rencie jest, więc w razie czego pomoże... na chwilę obecna na jednym kierunku mam indywidualną organizację studiów - na kilka przedmiotów nie muszę chodzić, a z reszty mam mieć 50% obecności, a na drugim kierunku mam baaaaardzo mało zajęć... Musze tak wytrwać do połowy stycznia, bo w ostatnim semestrze to już prawie w ogóle nie będę mieć zajęć... Jak tak sobie próbowałam to poukładać jakoś, to wychodzi na to, że tak naprawdę, to Darci na zbyt długo zostawiac nie będę...

Przepraszam, ale nie mam sił dalej odpisywać, a jeszcze włosy muszę przed spaniem wysuszyć...

Aha, mam jeszcze pytanie...kupujecie śpiworki do wózka?? jeśli tak, to jakie??
Ja jutro o 10 mam ktg... Dowiem się też od razu, czy już mi położnictwo w szpitalu otwierają, czy nie

Dobra, lecę już, bo Daria daje mi znać, że za długo przy komputerze siedzę