K
kaira24
Gość
Ilonka ja czekam na Ciebie
Jak ma być to będzie. Ja przy tej ciąży nic nie zdarzyłam po poronieniu zrobić a dzidzia rośnie zdrowo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Spałam dzisiaj do 15 
Niedługo na jakieś mistrzostwa w spaniu będę mogła jeździć 

Ja nie zdążyłam w końcu zrobić wszystkich wymazów, a jest wszystko ok, więc jakby co głowa do góry!

A na ktg ostatnio przez 15min non stop kopała w ten cały czujnik 

Strasznie wysusza i ściąga skórę... Więc może kup jakieś inne mydełko... Nivea są ok... A ja ostatnio myję się mydełkiem babydream z rossmanna i jestem nim zachwycona... Darci tez zamierzam je kupić

tym bardziej, ze póki mój M nie ma stałej pracy, tylko te zlecenia, to w razie czego on w domu dużo jest... No i moja mama na rencie jest, więc w razie czego pomoże... na chwilę obecna na jednym kierunku mam indywidualną organizację studiów - na kilka przedmiotów nie muszę chodzić, a z reszty mam mieć 50% obecności, a na drugim kierunku mam baaaaardzo mało zajęć... Musze tak wytrwać do połowy stycznia, bo w ostatnim semestrze to już prawie w ogóle nie będę mieć zajęć... Jak tak sobie próbowałam to poukładać jakoś, to wychodzi na to, że tak naprawdę, to Darci na zbyt długo zostawiac nie będę...