reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Martusionek – dobrze, że wizyta ok. Skarbie ja to przechodziłam ze szwagierką jak z nami mieszkała, od momentu przeprowadzki sytuacja jest między nami zdecydowanie zdrowsza, choć miłością do siebie nie pajamy. :-p Tak jak LucyF Ci pisze, A. też zakochany w Adzie że hej, facet musi widzieć, dotknąć ;-)
Ewcia3004 – nie powiem ciekawość mnie zżerała jak napisałaś, że jest opinia, ale nie chciałam Cię popędzać, kochana mocno Cię przytulam, żadne słowa tu nie pomogą, więc tylko popłaczę sobie z Tobą, bo serce i gardło ściśnięte :-(
Agniesia82 – jak się czujesz? Jeszcze troszkę i w ogóle brudzenia nie będzie:tak:
Kasikz, Just79, Aneczka77, LucyF – Ada właśnie zasnęła samiuśka w łóżeczku, a trwało to 7 minut ;-)
Ewitka – witaj kochana, trzymajcie się z m., pytajcie lekarzy ile wlezie, muszą się Wami zająć, odpowiedzieć na wszystkie pytania i badać, doradzać, zająć się, nie możecie pozostać z tym sami, mocno trzymam kciuki by wszystko było jednak ok. A jeśli faktycznie operacja jest konieczna, by była dobrze zrobiona :tak: Czekamy na wieści z dzisiejszej wizyty.
Ola** - kochana ja to przerabiałam, wyprowadziłam się zaledwie 50 km, nadal pracuję w Poznaniu, ale były chwile, które trwały długi okres czasu, że wysiadałam z pociągu i idąc do „domu” (domu A.) po prostu ryczałam, szłam i ryczałam i taką dużą kluchę miałam w gardle, był też czas, że pojawiły się myśli rozstanie/rozwód i pewnego dnia usiedliśmy i zaczęliśmy rozmawiać, że tak dłużej nie może być, każde z nas musiało odpuścić po troszku i jest już dobrze, ale póki co Opalenica to nie mój dom – jeszcze. :sorry2: Pomimo, że tutaj jest już Ada, to tak jak dom A. powoli czuję, że jest domem, tak sama miejscowość jeszcze nie, choć jest dużo lepiej niż na początku, jak wysiadam w Poznaniu to czuję, że oddycham. :laugh2: Tu nie mam przyjaciół, oni wszyscy zostali tam w Poznaniu. Rozmawiaj z nim o swoich rozterkach, od początku niech rozumie co czujesz. :tak:
Ilonka26 – to trzymam kciuki, choć nie mogę uwierzyć, że w innym celu niż fasolka :-p
Ola** - ja miałam jedną swoją, właśnie z nieszczęsnymi guziczkami, korzystałam ze szpitalnych, bo były ok., Ja mam gryka-kokos. :tak:
Pati – duperele apteczne możesz kupowac na bieżąco, po co Ci już maść majerankowa jak ona jest na katar? Zakładasz, że Michałek z kundlami do kolan się urodzi? :-p
Kaira24 – no byś spróbowała broić ;-), wrzuć zdjęcia jak wyglądają ściany w salonie, bo ja o fiolecie myślę właśnie do pokoju na piętrze. Tak też znam takich co na dentystę szkoda, a piwko musi być codziennie, tak jak mówisz jak rodzi się dziecko to tak jakby sobie człowiek rolls-royce sprawił :tak:
LucyF – super wygląda z tym paluchem :tak:
Mysza84 – co z Twoim ciśnieniem dzisiaj i jak tam po wizycie? :sorry2: - doczytałam już :p
Daaa – Ty śpiochu, ale korzystaj skoro masz zamiar studiować, ja mam specjalny śpiworem Roana jest w ty samym kolorze co wózek, więc super to wygląda, ale fajny link ostatnio wstawiła Agatka. :tak:
Agnieszka – daj potem linka to będziemy głosować, no a przede wszystkim chętnie zobaczę Julę w profesjonalnej sesji ;-)
Jankesowa – co tam u Ciebie? :sorry2:

No Ada właśnie zalicza już godzinę spania w łóżeczku - normalnie jestem zadowolona :tak:

reklama
Drukarka Brother DCP-385C - porównanie cen w sklepach internetowych
Pati my mamy taką -jest super -tusz na allegro ok 10 zł.
Ma skaner drukarkę i ksero
cena jest ok
Jeden minus -jak brakuje jakiegoś koloru (są 4 tusze) to nie wydrukuje więc trzeba albo mieć zapas albo kontrolować

Dziewczynki witam Was nadrobiłam
Dziękuję za pamięć tym które pamiętały
Lecimy na zakupy pogoda brr pod psem

dziewczynki witam sie i sorki ze znow sie nie meldowalam :zawstydzona/y::sorry2:...czytam codziennie i normalnie zapominam ze mam cos napisac :baffled:
u nas ok-Klusek pcha sie niemilosiernie...i dzis rano schylalam sie do kosza...to ten mnie tak kopnol ze mnie wyprostowalo :baffled: ale to dobrze ze daje o sobie znac :tak:
a ja juz nie moge sie doczekac listopada...bo wtedy zaczynamy zakupomanie :-p juz tak niewiele zostalo....w pon mam wizyte wiec poprosze miec nas w pamieci :sorry2: aaaa w sumie K juz kupil cos dla synusia...obrazki na sciane z seri..............kubusia puchatka :szok: ja mialam inna koncepcje na pokiok dla Olafa ale K ma taka frajde w wybieraniu kubusiowych rzecze ze nie mam sumienia mu tej przyjemnsci odbierac :blink: to tez jego dzidzius i ma pelne prawo decydowac-a mnie przy okazji tez te puchatkowe gadzety sie podobaja :tak: wiec jest ok...
mam tylko problem z wozkiem...jest kilka ktore mi sie podobaja...ale nie moge sie zdecydowac :baffled: chyba najlepiej bedzie jak pojezdze w sklepie...na poczatku podobal mi sie Impalast bolder z seri eco line....ale stwierdzilam ze wole miec mniejsze kolka z przodu...no niewiem...musze obadac na zywo :tak:

Drukarka Brother DCP-385C - porównanie cen w sklepach internetowych
Pati my mamy taką -jest super -tusz na allegro ok 10 zł.
Ma skaner drukarkę i ksero
cena jest ok
Jeden minus -jak brakuje jakiegoś koloru (są 4 tusze) to nie wydrukuje więc trzeba albo mieć zapas albo kontrolować
Drugi minus jest taki, że jak chcesz drukować dwustronnie to zabawa z przekładaniem papieru w tym urządzeniu jest do doopy. Też mamy brothera, ale inny model i za każdym razem klnę jak szewc jak muszę drukować dwustronnie. Plus tego pojemnika jest taki, że papier się nie kurzy jak nie jest jakiś czas używana.

Dziewczyny, zapowiadają mroźną zimę, więc szukam kombinezonu dla Emki. Może któraś podeśle jakiś link do kombinezonu, który kupiła i może polecić na zimę?

Mysza możesz mi podesłać nazwę tego allegrowicza, który miał fajne body kopertowe? Jak mnie pamięć nie myli chyba coś na "s"...

Przepraszam, że tak krótko i tylko z prośbami, ale latam między Emką a kończeniem księgowania. Istny zawrót głowy...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pamiętacie pierwsze miesiące? Ja mam wrażenie, że mnie "szczypie" przez skórę macica, pod pępkiem, no trochę niżej i czasem zakłuje mocniej. I jeszcze trochę brudzę.. Ech.

Dziewczyny mialyscie takie ciagniecia , czasem kłucia ok 15tc ?? bo nie wiem czy tak ma byc?? nie jest to mocny bol ani nic tylko po prostu to czuje...

agniesia nie kojarze takich dolegliwosci... moze inne dziewczyny pomoga

jankesowa takie ciągnięcia po bokach ?!? Jak tak to małam... normalne, to wiązadła pracują. Będzie jeszcze trochę bolało, i przykońcówce znowu powraca.

reklama
mysza tak dokladnie po bokach uff to dobrze ze nic zlego... a tak gdzies tam w srodku jak siedze za bardzo skulona to czasem cos czuje ze za kłuje czy cos

Do góry