reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

no własnie dziewczyny ja nie chce na oczy widziec drukarki na tusze, mi chodzi o laserowke i nie o urzadzenie wielofunkcyjne bo skaner mam i wiem ze czesto takie urzadzenia wielofunkcyjne sie nie sprawdzaja. maz informatyk w sprzecie komputerowym swego czasu troche siedzial teraz ze tyle godzin pracuje to za bardzo nie ma na to czasu :/ niedlugo bede musiala prace drukowac a nasza stara drukarka rozmazuje i potrafi wciagnac kilka kartek....ma juz 6 lat wiec swoje juz nadrukowała.

lili pytalam czy prowadzisz moze ksiegowosc jakies apteki?

she te body sa super ja mam od tej drugiej allegrowiczki ale ma te same i jakosciowo sa naprawde ok

posciel mi wkoncu przyszla.... niestety zadnego gratisu nie bylo tak jak bylo opisane w aukcji a szkoda bo dodatkowa poszewka by sie przydała, wypełnienie strasznie smierdzi wiec olu kupuj juz posciel bo to sie w miesiac na pewno nie wywietrzy chyba ze bedziesz to prac bo ja mam zamiar tylko poszewki poprac, u mnie narazie wszystko lezy w łóżeczku bo chcialam zobaczyc jak bedzie wygladac :-) zaraz wstawie wam jakas fotke :-) ochraniacz na łóżeczko jest fajny gruby i mozna srodek wyjac :-) tak samo rozek mozna srodek wyjac wiec mysle ze to udany zakup-zobacze po praniu czy sie nie pofarbi itp.

zioja ale super masz betke :-D a jaki byl wczesniejszy wynik bo nie pamietam a kojarze ze juz robilas wczesniej ;-)

reklama
Pati nie robiłam wcześniej bety. Zrobię jutro jeszcze raz żeby zobaczyć czy rośnie.
Betę robiłam po poronieniu, bo miałam podejrzenie o zaśniad groniasty, ale na szczęście była ok.

pisałam wam ze ten spiworek do spania dzis zamowilam? no wiec na allegro zamowilam go o 11:22 a o 13:22 mam odpowiedz ze spiworek zostal wysłany :-O jestem w szoku ale szybka reakcja, no to bedzie pewnie pozytyw :-)

asiu MEA_JA ta babka co ci mysza linka wstawila ma w kazdej auckji na dole napisene o niej jak chcesz to ci zmierze ciuszki ale wydaje mi sie ze sa normalne a nie zanizone czy tez zawyzone
zioja ja bylam pewna ze pisalas ze w sobote zrobisz a potem w pn... no to zrob jeszcze jedna ;-) ale taka beta to super jest

Ostatnia edycja:
hejus

ja mam trzy swiaty z malym , chyba go ktos zaczarował :szok: ciagle placze , jesc nie chce - głowa mi juz peka :szok:
jutro mamy wizyte w szpitalu, usg bioderek.

mysza jak sie czujesz?

Lili no własnie on niby rozumie,że ja się boję,ale ogólnie atmosfera mocno napięta.mnie najbardziej drażni fakt,ze teściowa zrobila łazienki,podlogi .wiem ze to glupie ale przez to nie czuję zeby to mialbyc mój dom.niby M twierdzi,ze to jego koncepcja.ale znamy sie tyle lat,ze mogl zapytac mnie o zdanie jak to robili
jankesowa ciągnięcia będą się zdarzac co jakis czas:)
Agniesiu ja pamiętam ból brzucha okresowy z poczatku ciąży, i raz pozniej, ale nie pamiętam który to byl tydzien sluz brązowy,ale malutko
aniolki klusek ma imię:)super!
martusionek niunio kopie żeby mamusia się nie smuciła już!
Zjola jak dla mnie to wielka ta Twoja beta!a pęcherzyk nie byl pusty tylko zarodka jESZCZE nie było widać! kiedy idziesz do gin?
Kaira czyli po remoncie:)ja mam podobny kolor w salonie:)
Daaa ale mala brzucholek polubila,w 34 pamietam juz skurcze byly a tu proszę nadal siedzi!
pati ja posciel wczoraj zamówilam,ale i tak upiorę.najbardziej chodzilo mi o ochraniacz.narazie jeden komplet kupilam .i tak naprawdę nie wiem czym będę niunia przykrywac bo kolderką to raczej chyba nie.balabym sie takiego malutkiego.

prasuję ciuszki i jestem w szoku,ze to bardziej meczące od koszul M:)plery juz mnie bolą dlatego zajrzalam do was:)was tez kosc łonowa boli?jakby sie tam rozlazilo?przy zmianie pozycji np

hustawkaT2066-2.jpg1098621334.jpgDziewczyny bede sprzedawac po moim dzinksie jak nowy lezaczek bujaczek hustawke fisher prica za 230zł plus wysyłka , piszcie na pw jak cos hustawkaT2066-4.jpg

hejka!

Zjola, piękna betka! Trzymam kciuki za piękne widoki na usg!

Kaira, super ten kolorek wygląda!

Kasikz, co tam u Ciebie, bo albo przeoczyłam, albo dawno nie pisałaś.

Agatka, nie narzekaj na pogodę ;-) ważne, że nie pada. my dziś zaliczyliśmy 2 godziny spacerowania

Lili, gratuluję zaśnięcia w łóżeczku :-)

Mysza, dobrze, że wyniki ok :-)

Chyba Wam jeszcze nie pisałam, że rozwijamy się kulinarnie :-) póki co przetestowaliśmy jabłko, marchewkę i kleik kukurydziany, i wczoraj aż się wzruszyłam, jak na ten kleik mały buziaka otwierał :-)
Łapię się na tym, że też już wyrastam psychicznie z ciuszków niemowlaczkowych, bo tak dziś patrzyłam na śpiochy, że zaraz mały z nich wyrośnie, a jakoś nie chciało mi się ich ubierać. Tak więc zostają bodziaki, a także pajace na noc (bo najszybciej się zakładają, a mały wieczorem obwieszcza całemu światu płaczem, że jest ubierany).

pozdrawiam serdecznie

reklama
dziewczyny jak cenicie sobie dobrych sprzedajacych na allegro to u tego goscia nie kupujcie poscieli choc jakosciowo jest ok, juz wyjasniam dlaczego... posciel zamowilam we wtorek i prosilam o inny gratis dokładnie o poszewke na rozek zamiast na poduszke, odpowiedzi zandej nie dostalam wiec w weekend napisalam prosbe o potwierdzenie nadania przesylki odpowiedz dostalam w pn i w pn tez bylam wysyłka-ok wg regulaminu aukcji, jednak dla mnie wazne jest otrzymac potwierdzenie odbioru zamowienia szczegolnie jak zamowilam na kwote 230zl wiec nie malo i w komentarzach zaznaczylam info o slabym kontakcie i braku gratisu (odpowiedzial ze w regulaminie napisane jest ze dotyczy wysylki przez kuriera i ze tylko przy wpłacie na konto co jest bzdura bo o tym ze gratisy dotycza tylko gdy jest wplata na konto w regulaminie nie ma ani slowa-czytac potrafie) i co otrzymałam obrazliwe komentarze w odwecie... jak dla mnie taki sprzedawca to powienien sobie wsadzic gdzies swoj interes.... z mojej strony poszly trzy maile a on pisze ze ze mna jest słaby kontakt, to samo jesli chodzi o gratis facet mi napisal ze nie umie czytac ze zrozumieniem.... rece opadaja normalnie jak on chce miec klientow na przyszloc to niech sie hamuje a nie obraza innych bo ja juz u niego nic nie kupie dla zasady albo ktos sie umi przyznac do bledu albo nie a ten gosc widocznie nie potrafi Informacje o Użytkowniku promon - Aukcje internetowe Allegro teraz załuje ze nie wystawiłam neutrala choc pewnie wtedy tez bym dostala neutrale :/

edit: taaak łgarz teraz zmienił dane w regulaminie a ja wyszłam na idiotke.... nie trawie takich ludzi

Ostatnia edycja:
Do góry