no własnie dziewczyny ja nie chce na oczy widziec drukarki na tusze, mi chodzi o laserowke i nie o urzadzenie wielofunkcyjne bo skaner mam i wiem ze czesto takie urzadzenia wielofunkcyjne sie nie sprawdzaja. maz informatyk w sprzecie komputerowym swego czasu troche siedzial teraz ze tyle godzin pracuje to za bardzo nie ma na to czasu :/ niedlugo bede musiala prace drukowac a nasza stara drukarka rozmazuje i potrafi wciagnac kilka kartek....ma juz 6 lat wiec swoje juz nadrukowała.
lili pytalam czy prowadzisz moze ksiegowosc jakies apteki?
she te body sa super ja mam od tej drugiej allegrowiczki ale ma te same i jakosciowo sa naprawde ok
posciel mi wkoncu przyszla.... niestety zadnego gratisu nie bylo tak jak bylo opisane w aukcji a szkoda bo dodatkowa poszewka by sie przydała, wypełnienie strasznie smierdzi wiec olu kupuj juz posciel bo to sie w miesiac na pewno nie wywietrzy chyba ze bedziesz to prac bo ja mam zamiar tylko poszewki poprac, u mnie narazie wszystko lezy w łóżeczku bo chcialam zobaczyc jak bedzie wygladac :-) zaraz wstawie wam jakas fotke :-) ochraniacz na łóżeczko jest fajny gruby i mozna srodek wyjac :-) tak samo rozek mozna srodek wyjac wiec mysle ze to udany zakup-zobacze po praniu czy sie nie pofarbi itp.
zioja ale super masz betke
a jaki byl wczesniejszy wynik bo nie pamietam a kojarze ze juz robilas wczesniej ;-)
lili pytalam czy prowadzisz moze ksiegowosc jakies apteki?
she te body sa super ja mam od tej drugiej allegrowiczki ale ma te same i jakosciowo sa naprawde ok
posciel mi wkoncu przyszla.... niestety zadnego gratisu nie bylo tak jak bylo opisane w aukcji a szkoda bo dodatkowa poszewka by sie przydała, wypełnienie strasznie smierdzi wiec olu kupuj juz posciel bo to sie w miesiac na pewno nie wywietrzy chyba ze bedziesz to prac bo ja mam zamiar tylko poszewki poprac, u mnie narazie wszystko lezy w łóżeczku bo chcialam zobaczyc jak bedzie wygladac :-) zaraz wstawie wam jakas fotke :-) ochraniacz na łóżeczko jest fajny gruby i mozna srodek wyjac :-) tak samo rozek mozna srodek wyjac wiec mysle ze to udany zakup-zobacze po praniu czy sie nie pofarbi itp.
zioja ale super masz betke