Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a szkoda bo jakbym byla jakims cyborgiem to by bylo latwiej. mlody ma jakis czujnik gdzies wkomponowany, jak jestem z nim w pokoju to git i spi jak tylko wyjde do kuchni albo lazienki to ryk na cale gardlo. no i chyba juz nie chce mojego mleka a przynajmniej wydaje mi sie ze ono mu nie wystarcza bo jak tylko zje to juz po pol godz placze:-(

No to ja na chwilę do kompa ;-)
Ale na spokojnie, opanujemy na cycuś dniówki to nocki powinny iść lżej wtedy. Póki co jak zaśnie przekładam Ją do łóżeczka, w nocy jak biorę na karmienie to jeśli nie zasnę przed Nią to odkładam, no ale dziś zasnęłam
, za to obudziła się o 5:30 dostała jeść zaczęła gadać, no to siup Ją do łóżeczka i niech tam sobie gada ile wlezie, a rodzicom da pospać, dostała pieluszkę i basta. Po jakimś czasie obudziła mnie cisza - zasnęła
No i teraz znowu śpi. Oby nie nabrała sił na cały dzień 

To się teraz uśmiałam. No, ale z drugiej strony jak masz pomoc w postaci Mamy to też inaczej, ja tu nie mam nikogo i walczę sama, ale jak mam coś do załatwienia w Poznaniu to też Ada do Babci wędruje, a ja mam spokojną głowę