Agatko, a następnego fotelika nie kupujecie tej samej firmy, żeby pasował do bazy? Kurczę, jeszcze chwila i znów fotelik będzie trzeba kupić, bo dla Szymka do 13 kg to daleko, ale wzrostowo pewnie wyrośnie niebawem.
Wypróbowuję Twój patent z wietrzeniem na balkonie, bo muszę też co nieco posprzątać, więc dobrze by było jakby mały spacer na balkonie zaliczył, a ja miałabym chwilę ;-)
Nawet nie wiedziałam, że marchewka z ziemniakami mogą być takie mniamuśne. Za spóźnienie z podaniem kolejnej łyżeczki zostałam obryzgana w wyniku fuknięcia synka ;-) On ma śliniak, ja też powinnam mieć jakiś fartuch do karmienia ;-)
Baza nie pasuje. A nawet jeśli to baza nie jest potrzebna -następny fotelik wpinasz już na stałe i na pewno 13kg dziecka nie będziesz z fotelikiem nosić

Ja podawałam na początku zupę -drugie danie weszło dopiero teraz choć Ala jadła juz duuużo rzeczy to ze stałym pokarmem poczekałam bo trudniej się trawi i wydala. A teraz alicja je zupę z mięchem ziemniakiem, marchewką, porem, selerem, pietruszką, buraczkiem i dynią. Zjada mojej zupy -uwaga 220 ml gęściachy

Lili nie ma gdzie tego składować za bardzo...
Asia my mamy 4 wizyty u ortopedy. Pierwsza w 6 tyg później jak miała chyba 3/4 jak zacznie siadać i chodzić.