reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

She my pojechaliśmy po 8 tygodniu też trzeba było tyle czekać -ale to nie ma znaczenia. To dlatego nie naciągnął Was na wizytę -więc teraz się umów na skierowanie

reklama
A ile ważne jest skierowanie? Nie 30 dni?

Hmmm... Chwilę się pobawiłyśmy, pośmiałyśmy, dałam Małej na łyżeczce troszkę soczku wyskrobanego z jabłka, które jadłam i z tego co widzę Mała znów uderza w drzemkę. Albo problemy z brzuszkiem powoli mijają, albo cholipa idzie jakieś choróbsko... Mała trochę kicha, temperatura w normie... Może to wina pogody. Sama bym pospała...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czemu Wy dzisiaj wszystkie sprzątacie? Jest jakieś święto, które pominęłam :-p Tak Was czytam to sobie myślę, że może też warto by było, ale strasznie mi się nie chce :confused2:
She - chyba właśnie 30 dni, ale nie jestem pewna. :sorry:
Agnieszka - Ty czegoś nie pokićkałaś z wagą i cm Julci przy urodzeniu? Ona taki pulpecik się urodziła czy kosteczki ciężkie?

Lill ja nie sprzatam. Ja dziś się lenię i buszuję po allegro jak Mała śpi. Szukam pomysłów na prezenty świąteczne. Czas o tym zacząć myśleć, bo dzieciaków mamy w rodzinie dużo, do tego trójka ma w grudniu urodziny, więc wydatek będzie spory. Lepiej go rozłożyć na raty. Jedyne co zrobiłam ze sprzątania to szmatą kurze starłam z mebli w dużym pokoju.

No to jak 30 dni to nasze już nie jest ważne.

Lili hihi ja tez sprzątam:p a właściwie posprzątałam i za prasowanie się biorę:) Juliankowych ciuszków drugiej pralki.dobrze,ze mam dużą.dwa prania i z głowy:)

Gosia no ja zaczęłam przecież w 32 tygodniu zakupy:) wiec masz czas i ja zresztą jeszcze też:p

Kochane, znów tylko wpadam.
widzę, że Daa jeszcze w dwupaku, Mysza też i przed szereg też nikt nie wyskoczył;)to czekamy dalej!!!
a u mnie niestety bóle głowy wciąż dokuczają:(kompresy nie pomagają niestety za bardzo:(dodatkowo martwię się, bo moje dziecię ma chyba ADHD, bo rzuca się niemiłosiernie, aż się cały galaretowaty brzuch telepie...mam nadzieję, że u niego ok.czy Wasze pociechy też tak bardzo szaleją?dodatkowo dopadły i mnie okropne skurcze łydek.dalej czekam na zgagę, bo póki co to częściej jakieś mdłości się pojawiają.
czytam język niemowląt w nadziei, że pomoże mi później znrozumieć mojego szkraba, bo ogarnia mnie coraz większy strach jak sobie poradzę...i wciąż temat wózka nie rozstrzygnięty.podziwiam Cię Daaa, że do tej pory jeszcze się nie zdecydowaliście. ja słuchając opinii już głupieję, ale i coraz bardziej obniża się nam pułap cenowy, bo najpierw miał być 3 funkc, ale po wielu opiniach/nawet SOLIDNYCH sprzedawców, zrezygnowaliśmy, bo foteliki do tych wózków są małe i tak naprawdę lepiej kupić zupełnie odrębny fotelik, bo wygodniejszy i dłużej posłuży.podobnie rzecz się ma jeśli chodzi o funkcjonowanie spacerówki.nie ma co kasy wawalać na jakiś super wypas dwufunkcyjny, ze wzgl na spacerówkę, bo większość moich znajomych szybko zakupiła spacerówkę-parasolkę, bo mniejsza, lżejsza i poręczniejsza.zaczęłam się wiec zastanawiać nad polskim wózkiem baby merc,bo nie jest drogi, ale jeszcze na żywo nie widziałam.może któraś z Was coś może o nim powiedzieć..
a dziś w ogóle u mnie smutna data, ale jakoś daję radę, bo wiem, że moja Marysia jest Aniołem Stróżem dla swojego braciszka i jest mu potrzebna tam na górze.
Zjola, ależ masz betę!!!!może faktycznie coś więcej niż jedyneczka będzie:)
Ewuniu, doczytałam o Twojej sprawie...strasznie Ci współczuję i życzę dużo sił.przynajmniej ten konował lekarz dostanie za swoje i może już inne dzieci nie ucierpią.jesteś dzielna, że nie odpuściłaś!!!!
ściskam wszystkie:Agatkę, Lili, Kasikz, Martusię, Carri, Lucy, Just, Zjolę, Ewelę, Aniołki, obie Ole, Kairę, Asię, Gosię,Ilonkę, Agniesię, Agnieszkę, Pati,Jankesową, Annas, Jeżynkę, Elwirę /ściskam kciuki za zdrowie Twojej Kruszynki/, Słodziutką, i wszystkie wszyskie, które mi umknęły.buziaki i przytulaki dla rosnących brzuszków i pociech po tej stronie brzucha:)

Ostatnia edycja:
reklama
Just to ty masz jutro nie wizytę tylko wizytację ;-)

Ja mam też mam dziś lenia. A prasowanie czeka i chyba pościel wypadało by wyprać.

Ola** nawet się tym nie stresuję, ze nic nie kupiłam jeszcze.

She ja też już za prezentami się rozglądam, bo u nas to w grudniu albo drożej albo już wyboru nie ma.

Julitka to nie chciej zgagi, mnie dopadła dwa razy, na szczęście Reni pomogło. Częściej mam refluks żołądkowy. A co do wózków to ja mam baby merc, mam od siostry, bo krótko go używała a i tak planowałam sobie coś w tym stylu kupić wiec mi pasuje, ma duże koła pompowane co jest ważne u mnie. Zresztą baby merca jest kilka rodzajów, jak znajdę na allegro to wstawię Ci link który mam.

Ostatnia edycja:
Do góry