reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam piątkowo.

Ewcia gratuluje zakupów.

Angelka mój też główką na dole uderza, szczególnie w nocy.

Wiolka ja mam torbę obok i rzeczy w szafie, czas je wrzucić do torby. A pamiętaj ty jesteś po mnie :-)

Martusionek to powiedz Tomusiowi coby poczekała na parzyste dni, bo my to se tylko gadać możemy :-)

Jeżynka właśnie jak nowe mieszkanie?

Ja jeszcze muszę skoczyć dziś do apteki, bo mi się przypomniało, że mam za mało majtek poporodowych i podkładów i nie mam nic na odparzenia.

A od przyszłego tygodnia to wrzucam na luz i oglądam zaległe odcinki Chirurgów :-)

reklama
Dziewczyny ja też myślałam że mój nisko sobie leży bo cisnęło strasznie ale po USG gin powiedziała ,że wysoko ale chyba sie przeniósł bo teraz to dopiero napieranie a jak dziś zmieniałam pieluchę dla bratanka to czułam po udach jak mnie wali:-D chyba jest zazdrosny o Aleksandra i wiecie co ten malec założył nogę na mój brzuch reakcja Tomka natychmiastowa skopać brata oj chyba będę miała w domu rozbójnika.

a trak naprawdę to boje się tego porodu ale wierzę,ze bezie ok. i jak zachodzę na dól to jak patrzę na to jak bratowa karmi przewija go to też bym już chciała mieć Tomusia przy sobie. Ale poczekam a Tomuś sam zdecyduje kiedy chce wyjść.

Widze ze ladnie sie kolejka segreguje:tak:
Ja z ciuszkow to juz mam wszystko teraz pozostaly rzeczy typu kosmetyki,laktator, butelki glownie sprawy kosmetyczne i drogeryjne:tak: oczywiscie jak napotkam jakis slodki ciueszek to nie omieszkam go ominac:tak:, posciel pasuje:tak:. Jutro bedzie lozeczko malowane zauwazylam ze M zaczyna sie spieszyc zdal sobie sprawe ze nie dlugo juz luty:-)
ewciaswietnie ze mezulek sie spisuje:tak: moj nie mialby kiedy do sklepu jechac praca i praca nawet w soboty:confused2:

Ja dzis przypadkowo spotkalam pielegniarke z naszego osrodka (lekarzy omijam tam szerokim lukiem , podlegam pod osrodek ale tylko na papierze) ze jest u nas takie cos ze polozna w srody i piatki od 15-16 robi ktg, slucha serduszka, bada cisnienie, cukier :-) i wszystko za darmo mozna chodzic kiedy sie chce. A wiec geba mi sie cieszy bo napewno pojde zawsze moge sprawdzic czy wszystko w porzadku, musze isc sie zapisac i juz :tak:. Ja jeszcze w tym osrodku danych po slubie nie zmienilam a to juz dwa lata beda.

Halllo co tu taka cisza wylazic kobity!!!!

aneczkaab ja na wiesci czekam

moje Drogie....wbijam sie w kolejke :zawstydzona/y: jutro ide do szpitala....z powodu wysokiego cisnienia rozwiazanie bedzie przez CC juz w weekend....Olaf wazy ponad 3 kg(nawet dokladnie nie mierzyl) i jest w pelni donoszonym dzidziusiem....wiec ryzykowne byloby czekac z tym moim cisnieniem do samoistnej akcji porodowej gdzie i tak koncowka byla by CC :baffled: tak wiec prosze was o kciuki i wroce juz z moich ukochanym,tak dlugo wyczekiwanym,najwiekszym cudem :sorry: zreszta Klusek jest juz na tyle nisko glowka ze akcja prawdopodobnie i tak w przyszlym tygodniu by sie zaczela :confused2: szyjka sie skrocila i ogolnie tak czy siak wg gina Olaf bylby\bedzie styczniowym maluchem.....
buziaczki dla wszystkich ;-)

Carii śliczna ta Twoja córcia

Aniołki
wow, to kciuki zaciśnięte za bezkomplikacyjne rozwiązanie, super ,że już tak Olafka będziesz tuliła

Jankesowa mi to się wydaje, że wszystko niby mam a i tak chodzę i dokupuje co chwile coś

Kupiliśmy dziś obrazki na ścianę z Kubusiem Puchatkiem, takie do przyklejania, oczywiście są juz przyklejone:-) P. tylko jak przyszedł tym sie zajął, ostatnio co chwile też tam coś robi i przestawia, chyba też się już nie może doczekać, a najważniejsze jest, że interesują go wszelkie zakupy. Mam nadzieję, że po porodzie też taki chętny będzie do opieki. :tak::-)

ja mam nr do Julitki i Agi34 a one ostatnio zadko zagladaja,wiec jesli moglabym ktoras z czesciej bywajacych dziewczynek prosic o nr na Pw ;-) bo wiadomo Julitka zakochana w synusiu,Aga zabiegana pewnie....nie chce im glowy zawracac :sorry:
gosiu ja tez mam wlasnie te do przyklejania obrazki takie jakby piankowe i przykleilam...siadlam na lozko i stwierddzilam ze jedna powinna byc wyzej...odkleilam z jednej str...a z druga tasma poszedl tynk :szok::eek::baffled: wiec grzecznie docisnelam i zostawilam tam gdzie byla :-D;-) bo jakby K to skumal to by mnie zamordowal :baffled: dopiero co pomalowal pokoik :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry