reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Silentenigma mnie piersi nie bolały za mocno w ogóle, na początku mocniej, potem przestały i sutki były tylko wrażliwe. Więc to nie oznacza chyba nic złego.

reklama
witam sie 2w1 ;-)
Gosiu dziekuje za przekazywanie wiesci :tak: i za troske :-)
wszystkim dziekuje za pamiec i za dobre slowa :-)
jutro opize wiecej bo dzis jakas zmeczona jestem :confused: jak mi lekarz rano powiedzial ze wychodze to z leksza bylam w szoku :szok: bo moj gin i inna lekarka ktora mnie badala przy przyjeciu powiedzieli ze bez dzizdzi nie wyjde ze szpitala :dry: no i wyszlam tylko moj Klusek jest jeszcze czescia mnie ;-) ogolnie cisnienie tylko raz bylo 140\95 ale powiedzieli ze to i tak nie bardzo wysokie skoro mam pierwotne nadcisnienie :dry: no ok....w sumie to sie ciesz ebo szanse na porod SN sa :tak: a ja jednak to bym wolala....na ktg (jak juz Gosia przekazala) byly jakies tam skurcze,usg i przeplywy ok-tylko nie wiem ile maly wazy bo zapomnialam zapytac bo w szoku jestem ze ten moj synus nie chce pokazac nadal na potwierdzenie ze ma siusiaka :-p:baffled:)
no a resszta jutro bo lece sei z K potulic :-)
buziam wszystkie ;-)

Silentenigma mnie wogle piersi nie bolały tylko sutki mega wrażliwe nawet do tej pory:tak: a jak zmarznę to szok ... taki bół.

Ewciu
super ,że zakupy udane!

Aniołki
a jednak jesteś w domku , poczekamy na Ciebie a teraz idź i tulaj się ze swoim K, ja też dziś się tulałam ale nic narazie z tego nie wychodzi :zawstydzona/y:A ogólnie to coraz gorzej, oczki mama jak kreci tak mnie wszystko boli ,że nie wiem. z nosa nadal leci. Liczę cały czas ruchy i chyba jest ok. Wiecie co oglądałam M jak miłość i tam ta Sylwia dziś urodziła a ja jak wariat siedziałam i płakałam ,że on już urodziła a ja jak ten słoń.

Ciekawe jak Carii z Magdusią są już w domku czy nie?
Kolorowych snów!!!

za wizyty kciuki mocno zaciśnięte:) EWelinko ciekawe czy chł czy dz:) Jankesowa już nie tak dużó tych wizyt Cię czeka teraz to dopiero suwak pomknie:)
Ewciu fajnie,ze zakupy Krzysiowe udane:)
Aniolki dobrze ze jestes,tzn lepiej by bylo z kluskiem nie jako jedność,ale miło że jesteś
Martusionek i Aniołki owocnych seksików:p
Angelka,Jeżynka jak tam?
Silentenigma z cycami nie pomogę bo mnie w tej ciąży wcale nie bolały.ale mam nadzieję,że wszystko ok.musi być ok:) i zaglądaj tu częściej!
Ewela nie smutaj się:) po to są rozpakowane żeby tu skupić się na ciężaróweczkach:)a coś umknąć może.ja np cztam i potem zapominam komu mialam odpisac

buziam wszystkei niewymienione!

Witam Wieczorowo

Aniolki
witamy w domku :)

My tez 2w1 i poki co nic nie zapowiada by w najblizszych dniach cos sie zmienilo... ;/ Umowilam sie jutro na ktg bo cos mnie martwia ruchy Stasia, albo znienacka wygina pupkę i stopkę ze caly brzuszek zmienia kształt i kuleczka mi z boku wystaje :) albo nieoczekiwanie kopnie ale jakos tak nerwowo... :( No i czuje go bardzo, bardzo nisko... Nie wiem byc moze ma malutko miejsca, bo on jest spory a brzuszek nie za wielki... Sama juz nie wiem :(

Aniołki witamy z powrotem na bb :) Zawsze lepiej SN, ważne, że z Olafkiem ok.

Angelka też mam takie same ruchy, pupka wypięta albo nóżka a na dole to główką tak majstruję, że aż boli. Ale ktg się przyda, zawsze możesz posłuchać dłużej serduszka dzidzi i sprawdzić jak tam skurcze postępują.

Martusionek to miłych przytulanek

Jankesowa, Ewelina kciuki za wizytę zaciśnięte.

Julitka Igorek superaśny, słodki.

A ja tak w ogóle stwierdzam, że moje skurcze niedzielne to były po seksiku właśnie i chyba to na mnie działa i na moją szyjkę więc niedługo sobie poużywam :-)

Ostatnia edycja:
Witam kochane
Aniołki ja też w szoku, ale widzocznie tak musi być dużo sexiku i Olafek sam wyskoczy:) Czekam dalej
MArtusionku i Angelka Jeżynka Gosiu czekam|

Taaaaaaadddddaaaaaaammm:-)

dzień doberek wszystkim Babeczkom:-)

Aniołki-
witaj :)
i trzymam &&&& za szybkie rozwiązanie &&&&

Kochane, mam pytanko:sorry:

Jak siusiam nic mnie nie piecze itp. a czasami z rana jak wstanę, to mam takie dziwne uczucie w pochwie, nie jest to żadne szczypanie, ale coś mniej więcej:zawstydzona/y:

a i jak co kilka dni biorę tab. dowciapne, to po nich zaczyna mnie tam w środku szczypać...

Miała może któraś z Was coś takiego?

reklama
ewcia nie umiem odpowiedziec ale ja zawsze rano jak wstane i mi sie mocno juz siusiu chce to pedem bo mam takie glupie uczucie ni to bol sama nie wiem jak opisc jak zrobie siusiu mija odrazu, super ze zakupy udane
silentenigma w pierwszej ciazy bolaly mnie bardzo piersi, przestaly dopiero tydzien-dwa po zabiegu, teraz bolaly mnie tylko sutki do teraz sa drazliwe ale juz inaczej
aniolki:-)witamy:-)

Ja wizyte mam dopiero na 18.20 z mezem po pracy jade wiec jeszcze pozniej pewnie bedziemy na miejscu.Juz mam stracha czy z szyjka napewno wszystko ok. Mykam na zakupy pozdrawiam

Do góry