reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa nie martw się na punkcie moniorów też mam jobla;-) hihi ja w ogóle będę zestresowaną matką:) Gosi łóżeczko jest bardzo ładne, tylko kolor do mojej sypialni niet:) Przeanalizowałam to moj nie jest takie drogie, bo po 1. ma szufladę(przyda się, bo mam małe mieszkanko), po 2. przebijak, więc w sumie nie takie drogie. Na tej aukcji jeszcze jest takie LOZECZKO + SZUFLADA + MATERAC GPK maly mis venge ! (1411342561) - Aukcje internetowe Allegro i jest 100 zł tańsze (tylko bez przewijaka) Jeszcze pomyślę.
silentenigma to oby do 07.02. i koniecznie nam się pochwal. I uwierz to, ze świrujesz jest normalne, będzie dobrze.
Pati o tym nie pomyślałam, ale chyba masz rację. A moze takie zwykłe,http://dzieciecyswiat24.pl/pl,product,350022,lozeczko,kacper,z,szuflad.html a jak doda się te wszystkie ozdobniki (osłonki, moskiterki) to i tak będzie ładne, no i to jest bukowe... hihi ale dylematy

Ostatnia edycja:
reklama
Siedze slucham muzyki i latam po necie jakies takie nerwy mnie wziely:-(

Annas no wlasnie pati ma racje ja mialam opcje z lozeczkiem od siostry ale zrezygnowalam maly cale je pogryzl same zeby:szok::szok: i zlamal szczebelek nie wiem jakim cudem przy tym co mam to ja miala bym problem zlamac:shocked2::shocked2:
Moje lozeczko jest proste i zwykle ale jak ubralam w posciel to wyglada slicznie. Nie ma szuflady ale M zrobi tzn juz na wymiar jest zamowiona i taty w pracy :tak:
Zaraz z nerwow padne szok :zawstydzona/y::-:)-(

Ostatnia edycja:
Pati powodzenia na sesji

Annas ja też ma ze szufladą, bo przez przypadek dostałam w gratisie :-) Ale ta szuflada to taka średnia jest. To pierwsze łóżeczko jest super mi się podoba. Ja do mojego łóżeczka dokupiłam też przewijak z serii - koszt to koło 50 zł. Gdybym miala zapłacić ze skrzynią i przewijakiem to by wyszło koło 400 zł. Ja właśnie chciałam ciemne, bo mi do sypialni pasuje. I tak w ogóle to zgapiłam łóżeczko chyba od Jeżynki.
I Annas ja też długo szukałam i nie mogłam się zdecydować a potem to szukałam tylko najlepszej oferty cenowej :-)

Jankesowa czemu Cię nerwy wzięły?

Ola** nie poganiaj tutaj.

Martusionek dziś sie nie meldowała. A parzysty dzień dzisiaj jest. Ma ktoś do niej kontakt?

W końcu skończyłam prasowanie, bo miałam jeszcze trochę pieluch tetrowych do wyprasowania. Mam ich ponad w sumie 20 szt i stwierdzam, że dobrze, że są pampersy, bo gdybym miała tak praktycznie codziennie prasować nawet po kilkanaście pieluch to masakra. Lepiej wykorzystać ten czas dla dziecka. I nie widzę tu większej ekologii w sumie, bo ile się wody zużywa i potem ścieki i prądu i detergentów...
A pakowanie idzie mi powoli, powyciągałam rzeczy i nie mogę się zdecydować co zabrać. I tak sobie pakuje powoli

annas kurcze sama nie wiem czemu sie tak denerwuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y: . Piekna posciel, lozeczko tez super a jaki kolor poscieli?? ja mam lozeczko tez 120/60

mam pytanie do dziewczyn ktore maja posciel z ta falbanka pod materac na jakiej zasadzie to jest zrobione?? Akurat te posciel co mam nie bylo opcji z ta falbanka i planuje sobie do szyc :tak:

no wlasnie gdzie martusionek

Ostatnia edycja:
Witam!
Jestem jestem tylko ledwo żyję więc leżę żeby przeszło to przeziębienie. No i sobie liczę te ruchy i już głupieje bo Tomek strasznie szaleje i co ma być 10 ruchów w ciągu godziny a on bryka jak tygrys w brzuchu.

Trzymam kciuki za wizyty&&&&&&!

Annas ja kupowałam takie łóżeczko i mi pasuje:
SUPER ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4KOLORY WYPOSAŻENIE (1320683323) - Aukcje internetowe Allegro

coś ten synek uparty po tatusiu lub punktualny po mamusi:-D

Martusionek to kuruj się szybciutko, dużo zdrówka życzę. A mi też przy wypisie w szpitalu kazali ruchy liczyć. 3 razy dziennie przez godzinę, żeby było 10 ruchów w godzinie. Ale mój to tak się rusza, że u mnie liczenie nie ma sensu. Czuję go cały dzień. Nie wiem kiedy on śpi czasem.

Angelka jeszcze się nie meldowała dziś. Ja tu muszę wywoływać wszystkich normalnie.

Lili a Ty dalej taka zapracowana?

Gosiu dlatego mam problem zliczeniem tych ruchów bo mój Tomuś też cały czas ruchliwy.
Gosiu może będziesz strażnikiem naszego forum skoro tak pilnujesz wszystkich:-D

Aniołki też miała dziś napisać o tym szpitalu ale chyba też nic od niej nie ma?

Idę pić malinki na te moje przeziębienie...

reklama
jestem dziewczynki ale przedpoludnie sprzatalam, coby Olafa pobudzic do wyjscia :-p a po poludniu kawka u tesciow wypad do sklepu :sorry:
no w sumie mialam dopisac co i jak w tym szpitalu ale chyba nic konkretnego teraz mi sie nie nasuwa :zawstydzona/y: wiec bede pisac "przy okazji" :tak:
ale zawsze to jest plus lezennia wczesniej bo przynajmniej widzialam jak pracuja oddzialy polozniczy i ten dzidziusiowy i szczerze to jestem zadowolona....potoba mi sie podejscie poloznych :sorry:
buziaki

Do góry