reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Gin wczoraj zakrecony byl jak lato z radiem:szok::-D Po wejsciu do mnie tekst "Witam i o zdrowie pytam?":eek: a ja siedze i nic:laugh2:a on znowu to samo to sie skaplam ze to jednak do mnie ogolnie jakies rymowanki sobie ukladal. po usg leze na tej lezance i sie wycieram (tyle zelu na walil) ze z rolke tych reczniczkow by mi musial dac a on mnie za reke lapie i dzwiga z tej leżanki:rofl2::laugh2: myslalam ze na sikam i mowie tylko ze az tak zle nie jest jak wyglada.

kasiawd no nie zle :tak: wazne ze zdrowe
ewelina czulam ze bedzie kawaler ;-) to nie zle sie mezus po pisal zazdroscic jest czego

Co do tej grupy krwi ja mam A+ i moj M tez A+ no dla swietego spokoju zrobie jeszcze raz majatku nie strace.

Znowu mi baba wyskoczyla ale brzuch mam :wściekła/y: to grzecznie powiedzialam: "Mam jaki mam ludziom do godzic nie idzie"

reklama
Lili to ja wiem że u Was to dużo roboty jest teraz przez te wszystkie sprawy itp. tylko, ze aż ty tyle wzięłaś. Zapomniałam, że jeszcze z siostrą firmę prowadzisz.

Kasiawd no to nieźle z ta płcią, tylko na tym etapie zdarzają się właśnie czasem pomyłki. Ważne, żeby synuś był zdrowy.

Aneczkab23 na pewno sama nie zostaniesz, bo my tu zawsze i tak zaglądamy, no i trzeba fluidki pozytywne wysyłać dziewczynom z cpp.

Właśnie przyszły moje staniki do karmienia, dobrze, że nie zamówiłam większych. Kupiłam zwykłe bawełniane i stwierdziłam, że jak nie będą mi pasować to sobie zawsze lepszy kupię, byle były na początek.

Witam!
Po KTG dalej nic oj coś uparty ten mój syneczek jest. DZIŚ Z M się śmieliśmy ,ze już wszystko na niego czeka on uparciuch sobie siedzi w brzuszku chyba mu tam naprawdę dobrze jest. A tak wogle to trochę spal na tym KTG. Teraz mam w weekend jechać na zapis więc czekamy dalej.

Witam!

Martusionek cos uparte te nasze dzieciaczki... Moj tez nie ma zamiaru w najblizszych dniach wyjsc na ten swiat :)

Dziewczyny a co u Carry? Nie odezwala sie chyba po powrocie ze szpitala....

aneczka sama nie byłabyś bo my tu zaglądać będziemy i tak:) nie pozbędziecie się rozpakowanych:p
ewelinko cudne wieści cudny dzień i już każdy taki będzie:)
martusionek a suwaczek masz wg OM czy usg?
kasiu w sumie to fajnie ze s ynus Kinia bedzie miala braciszka:)

oczywiscie zapomnialm co mialam wam napisac tzn komu odp:(
co do golenia ja mam lustro nad wanną,siadalam w rozkroku na pralce przy wannie i goliłam się:p

Po dzisiejszej nocy i rannym wstaniu zmoglo mnie:tak: polozylam sie i nie wiem kiedy zasnela i 1h spalam :wściekła/y::wściekła/y: zla jestem bo w nocy znowu bede owieczki nie wiadomo do ktorej liczyc.
martusioneka tam uparty mzoe punktualny :-)
aneczka sa juz dziewczyny zafasolkowane tylko ze nie smialo zagladaja i jeszcze mnostwo kobitek CPP dolaczy czuje to

Moj synus sie tak kokoszy dzis wypina pupcie ze szok:laugh2::laugh2:a matka sie cieszy:rofl2:

Olu to suwaczek wg OM więc aktualny;-)
Tak sobie myślę,że może pojadę na KTG do szpitala na którym mi zależy i może tak wyjdzie,że mnie zbadają i zostanę?:happy: chciałabym już mieć Tomusia przy sobie, coś mnie dziś pachwiny bolą. oj ciężka ta końcówka najgorsze te czekanie i te telefony następnym razem będę mówiła ,że mam termin miesiąc później;-) aby mieć spokój.

reklama
Jankesowa weź sobie zmierz jeszcze raz ciśnienie, bo przy takim to już zapaść powinnaś mieć, szczególnie to dolne

Martusionek ciężka, ciężka ta końcówka. Rozpakuj się w końcu może reszta ruszy :-)

Do góry