reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ewciu- mama nadzieje ze nie sa to wody, kurcze ja pamiętam tez mialam takie schizy i momenty a to było tyle sluzu, już kilka razy zmienial on kolor, bialy, zolty, przezroczysty, nie wspominając o ilości, trzymam za Was kciukasy już 26 tydzien kobietko tak malo do konca wam zostalo
Aneczkaab- moje cisnienie dzisiaj 110/62 i puls 88 czyli u mnie norma i już o niebo lepiej się czulam
Silenteingma- 7 lutego będą super wiesci zobaczysz data moich urodzin do tego wiec musi być dobrze
Gosialew- nie ma to jak preteksty facetow bo mecz oni mnie czasem rozbrajaja
Lili- ojj wszystkie spia w najlepsze na pewno

Ja przyszlam sobie po narzekac, pojechaliśmy wczoraj do dziadkow M na zalegly „Dzien Babcia i Dziadka” – jak ja zaluje ze w ogole pojechałam szczegółów nie będę pisac co znowu się nasłuchałam (fotel chcieli przynosic bo na ich lawke kuchenna za duza dupe mam). Do tego M troche z dziadkiem wypil nie duzo a zrobil się tak dziwny ze myślałam ze mu nie wim co zrobie.Nie wspominając już o tym co mi powiedział wieczorem… ze mu się nie podobam wcale- pow mu ze niektórzy faceci uważają ze kobieta w ciazy jest sexi – to się dowiedziałam ze gdzie oni maja oczy przeciez to nie może być sexi. (jak duzy brzuch może być ladny??)No to obróciłam się na bok i poszlam spac.Wylam Pol nocy tak mi się przykro zrobilo (przez mysl by mi nie przeszlo ze mój facet kiedys cos takiego powie). A do tego mowie jak ty się możesz ze mna kochac?? Było rzadko ale czasem było- nie odpowiedział nic (czyli pewnie tylko dlatego żeby sobie ulżyć).Na koncu starałam się już opanowac o dplaczu bo Az problemy z oddechem mialam…
:-:)-:)-:)-:)-:)hmm:
To tyle przepraszam ale musiałam się wyżalić teraz troche mi lepiej. Nie gadam z nim i nie mam zamiaru. Ide sietroche położyć jeszcze.Pozdrawiam.

jankesowa kochana nie zamartwiaj sie bo szkoda czasu, chlop wiadomo gatunek niezbyt madry a na dodatek po wodce to resztki rozumu z glowy wywiewa. ja na Twoim miejscu bym mu wygarnela dzis jak bedzie w pelni swiadomy i niech sie tlumaczy
ewcia a probowalas kaszlnac na lezaco? jakby to byly wody to powinny wtedy bardziej wyplynac

Dziękuję dziewczyny, jesteście nie zastąpione :***

LucyF- tak, leżałam i próbowałam kaszleć i nic więcej nie leciało :)
no i przez całą noc miałam suchutko:tak:

Jankesowa- przykro mi Kochana, że Twój M ma takie podejście:-:)dry:
gdyby mój K. wyskoczył z takim tekstem, ojj biedny by był...

Kurcze przez ten wczorajszy dzień boję się zamówić łóżeczka...

ewcia nawet tak nie mysl, pamietaj kazda ciaza jest inna!!!!!!!!!! wlasciwie jeszcze tylko 6 tyg i Krzys moze bez problemu przyjsc na swiat, a te szesc tyg zleci szybko, dacie rade. nie wolno sie poddawac zlym myslom.

Lucy, przez ten wczorajszy dzień zwątpienie mnie wzięło czy aby na pewno zamówić łóżeczko, ale już przechodzi:tak:
bo dlaczego miałoby się nie udać?
MUSI być dobrze i tyle:-)
no i w poniedziałek zamawiam łóżeczko dla Synusia:tak:

Kochane, ja tylko melduję, że żyjemy, ale wciąż w powijakach...mam nadzieję, że wkrótce to ogarnę.
ściaskam, całuję, 3mam kciuki za rodzące i oczekujące.nie obraźcie się, że tak ogólnie, ale wszystko teraz na szybko.no i nie wiem, czy się łudzić, że uda mi sie nadrobić i domowe i bb-zaległości

Lili- ojj wszystkie spia w najlepsze na pewno
Łe łe łe :-p

Jankesowa - najgorsze co mogłaś zrobić to ciągnąć ten temat dalej po pijaku. :-(
Ewcia - patrz na suwak, ja drżałam cały ten cholerny 25tc i zobacz jest już 26, dacie radę, Krzyś będzie kolejnym cudem na bb, zobaczysz, a łóżeczko zamawiaj jak najbardziej :tak:

reklama
Dodajecie mi skrzydełek :))

Julitko- nie łudź się Kochana, bb na pewno nie nadrobisz :*

Lili-
nom, już 26 :))
już bliżej niż dalej :))

a łóżeczko doszliśmy do wniosku, że nie zamawiamy przez allegro, bo nie wiadomo czy przyjedzie w całości czy uszkodzone...
Jak jest jakaś ciekawa oferta, to allegrowicz ma nieciekawych kilka komentarzy, tak więc doszliśmy do wniosku, że z allegro+ przesyłka, to zaledwie jakieś 30 zł mniej niż w sklepie, tak więc zaraz po 10 jadę do sklepu zamówić :)) JUUUUPI :))

Do góry