Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no to zaczynają nam się dziewczynki rozpakowywać:-):-)
Właśnie wróciliśmy, łóżeczko zamówione,
pan ma jeszcze przedzwonić w poniedziałek i powiedzieć dokładnie kiedy będzie do odbioru
Gosiu- no właśnie porównaliśmy sobie ceny i z materacem przepłacimy tylko jakieś 50 zł, ale K. stwierdził, że woli przepłacić niż miałby zamówić, bo jakby coś uszkodzonego przyszło, to potem wydzwaniania, reklamacji itp. od groma
I w ogóle humorek mi się poprawił
Kupiłam kombinezonik z polarku,
jest taaaki śliczniutki- w przecenie z 35 za zaledwie 20 zł
grzechem było nie kupić
ANIOŁKI SKARBIE!!! TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ! UDAŁO SIĘ I JEST CUD NAJWIĘKSZY! ŚLICZNOTA!
a wy odrazu sprawdzacie czy siusiaczek jest? BUZIAK OGROMNY DLA CIEBIE I KLUSECZKA KOCHANEGO(WCALE NIE CIĘŻKI[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Martuś ale przynajmniej suwaczek osiągnął 40 tydzień skończony Angelka a ja napiszę to co mi dz pisały to i tak nic nei przyspieszy więc odpoczywaja tak na poważnie mam nadzieję,ze coś się ruszy bo ja doczekać się nie mogę Jeżynka,Gosia a wy jak? Ewciu kolejny tydzien minął usmiech proszę
Aniolki wielkie gratulacje kochana Olafek sliczniutki
Gosia Lew wczoraj mialam 104 a dzisiaj 108 a poznie cukry w normie czyli do 140 tak jak kazali a na czczo ma byc maks 95 :-( i przeciez naprawde stosuje scisla diete nic wiecej nie jem miedzy posilkami :-(