reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

dzień dobry!

Żeby Was nie stresować melduję nadal 2 w 1:happy2: Jeśli ktoś chce zapraszam przed siebie można mnie wyprzedzić wcale się nie obrażę:-D może wtedy coś się ruszy?

Ja zaraz jadę z M na zakupy bo nie pracuje dzisiaj , wiec go wykorzystam i może wieczorem wykorzystam też do czegoś innego:cool2:

Miłego dnia!!!!

reklama
On nie byl pijany i wszystko pamieta -raczej po piwie i 3 kieliszkach nie mogl byc:-(
Nie wracam do tego tematu dla mnie liczy sie moj synus a jemu sie podobac nie musze, wiadomo oparcie w mezu jest wazne ale i bez niego dam sobie rade. Biore sie za porzadki. Znowu platki z mlekiem tak mi smakuja a zgage mam po nich giganta.

ewciu pewnie ze zamawiaj :tak: sluchaj dziewczyn one maja zawsze racje.

Jankesowa nie przejmuj sie gadaniem M my i tak wiemy swoje masz sliczny brzusio a zawartosc jego jest najwaznjesza i nie masz co sie zamartwiac bo to glupie gadanie podpitego faceta
ja zaczelam zakupy robic od 18tc a zebyscie widzialy jak sie trzeslam, jak szlam do domu z pierwszymi bodziakami myslalam ze zawalu dostane :-D a juz zaczynamy 33 tc wiec coraz blizej :-D i mam nadzieje ze tylko dobrze bedzie
Gosia Lew mialas racje ze ta dietka cukrzycowa nie ejst zla tylko rano na czczo nie wiem dlaczego mam cukier wysoki :-( musze w poniedzialek zadzwonic na karowa i sie zapytac a na wieczor jem tylko to co mam w jadlospisie
przepraszam sie sie nei odzywam czesciej i wszystkim nie odpisuje ale czytam na biezaco i mysle o Was i juz nie mgoe sie doczekac kolejnych dzieciaczkow wiec Martusinek niech Tomus juz wyskakuje :-D

Dziewczyny od czego lataja iskierki po oczach ?? nachylilam sie zeby podlaczyc odkurzacz a jak sie podnioslam to normalnie tak jak w bajce czarodziejski pyl...

Witam sobotnio

Alicja czasem tak jest, że przez noc cukier nie spada, bo trzustka nie wydziela insuliny, może potrzebujesz po porostu tylko insuliny na noc. A jaki masz cukier na czczo?

Ewcia kupuj łóżeczko, na pewno będzie ok. A z cenami na allegro to trzeba właśnie porównać w sklepach też, u nas niestety aż tak tanio nie było, wiec zamawiałam przez internet.

Jankesowa oj nie przejmuj się gadaniem męża. A jak oni mają duże brzuchy od piwa to się nie przejmują. Na drugi raz mu powiedz, że nie jest atrakcyjny jak jest pijany. A iskierki w oczach, bo właśnie sie za szybko nachyliłaś i Ci się w głowie zakręciło.

Gosialew kurcze to chyba pierwszy raz w zyciu mi sie z glowie zakrecilo :szok:

Ja juz pokoj posprzatalam i nie mam zamiaru juz nic tknac nawet palcem nie chce mi sie:dry: ide zalegnac przed tv

Dzień dobry

Ewcia głowa do góry i na pewno będzie dobrze, najważniejsze myśl pozytywnie a zobaczysz dotrwacie do końca:tak:

Jankesowa
i po co kto stworzył alkohol aby z tym problemy, nie przejmuj się gadaniem męża później przemyśli sprawę i tak przyjdzie i przeprosi. Najważniejsze jak wytrzeźwieje to porozmawiaj z nim szczerze i powiedz że bardzo cię to boli co powiedział

Martusionek przyjemnych zakupów i nie tylko;-)

U mnie dzisiaj nudy ale pozdrawiam i życzę miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam super wieści. tylko nie oszalejcie tutaj.

Aniołki urodziła Olafka, właśnie dostałam smsa i mmsa. 3050 gr i 54 cm. Poród SN.

Załączniki

• Resize_P290111_11.33100001D.jpg
    Resize_P290111_11.33100001D.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry