reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Hej Brzuchatki!

Ja tylko na chwilkę.

GosiaLew piękny kącik dla synusia przygotowaliście.

Martusionek oj uparciuszek z Tomusia straszny! Żeby to mu po drugiej stronie nie zostało :-D

Ewitko trzymam za Was mocno kciukasy &&& i wierzę że wszystko będzie dobrze.

Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia!

reklama
Gosiu ślicznie jak w bajce, oj zdolny ten twój P, prawdziwy Kubusiowy pokoik:-)

A ja przed chwilą dostałam wiadomość, ze w szpitalu do którego nie chcę.ę trafić panuje gronkowiec i maluszki pozarażane więc nogi ściskam i jak coś to tylko na Warszawską zmykam mam nadzieję, że będzie milsza obsługa jak wczoraj jak przyjdzie moja kolej.

Mysza i może mu zostać bo ja uparta jak cholera od małego tylko "ja siama ja siama" oj chyba synuś tez taki będzie i tatuś też uparty.:tak:

A wiecie co mój M dzisiaj rano zrobił. Zamknął psa w garażu jak wyjeżdżał do pracy sałepa jeden i pies 2,5 h siedział zamknięty i trochę zdemolował garaż i co najlepsze zerwał tabliczkę wyjście ewakuacyjne czyli wiedział ,ze trzeba sie ewakuować dopiero mój tato go wypuścił jak zobaczył,ze go nie ma u mnie w domu, bo myślał, że on wyje ale na górze u mnie.

Ostatnia edycja:
Martusionek w sumie to kącik nie pokoik, bo to jest w naszej sypialni. A ty nie możesz jechać tak do szpitala do tego co chcesz, tylko jakieś dyżury macie śmieszne?

Aniołki mi napisała, że mieli wyjść dziś, ale Olaf dostała lekkiej żółtaczki i go naświetlają i pewnie wyjdą jutro.. No i macie pozdrowienia.

Witam kobietki.
Ewitko trzymam mocno kciukasy.
martusionku kobita straszna kto ja tam wogole dopuscil.
Gosialew slicznie zrobiony zakatek dla maluszka
Widze cisza i spokoj ja zaraz jade zostawic auto do mechanika jak nic z 3dni bedzie robil :szok: nie tyle placz ze ja bez auta tylko ile to kasy wyjdzie no ale trudno.W czwartek ma przyjsc w koncu moja komoda:tak::tak: no nareszcie bo juz kiepsko bylo. Nic to zmykam bo na 11 mam byc u mechanika. Pozdrawiam kobietki zajrze pozniej.

Gosiu niestety muszę jechać tam gdzie jest dyżur dla mnie to głupota bo wszędzie mówią, że to kobiet sama wybiera gdzie chce rodzić ale nie u mnie niestety, Tomuś tez z nami w pokoju będzie sapał.
I dziękujemy za wiadomości od Aniołki!

Jeżynko a Ty gdzie?

Martusionek jak się coś zacznie dziać jedź tam gdzie dla Ciebie będzie lepiej. Nie mają prawa Ci odmówić badania, przyjęcia.

Gosiu sliczny pokoik :))) mam taka sama posciel:)
Ewitka kciuki zacisniete zeby wszystko okazalo sie dobrze:)
martusionek no rozpakuj ze sie wreszcie:-p

reklama
Do góry