reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Agniesia moj tez strasznie ucieka prze detektorem w szpitalu na obchodzie u dziewczyn raz dwa polozne znalazly tetno dzieci a u mnie to normalnie i po kilka minut trwalo :-) taki niegrzeczny ten moj Bączek :-)
Kaira hehe z mojego małego tez bedzie nie zly charakternik zwlaszcza jak urodzi sie spod znaku barana bo my z P to baranki :-) i jak mm dobrze jej robi to chociaz jestes spokojniejsza juz nie mowiac o Lence :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kobietki :-)

Wiolka- witaj z powrotem, super, ze juz jestescie w domku :tak:
Ilonka - swietnie, ze wizyta sie udala i moglas zobaczyc kropka! Co do zastrzykow to domyslam sie, ze przyjemne to nie jest ale na pewno dasz rade. Zycze powodzenia.
Annas - ciesze sie, ze wyniki dobre i gratuluje pomalowanego pokoiku:-)
Alicja - super, ze jestes z powrotem i wszystko jest w porzadku.
Jankesowa - zabraniam takiego negatywnego myslenia, tak nie wolno :no: Wszystko bedzie dobrze i juz niedlugo bedziesz miala syneczka przy sobie po tej stronie brzuszka :tak:
Kaira - super, ze juz jest lepiej i Lenka zadowolona i spokojniejsza, to najwazniejsze:-D. Dzieki temu mam nadzieje, ze Ty rowniez zdolasz troche odpoczac. Pozdrawiam.

U mnie wszystko w porzadku, chociaz zmeczenie nie opuszcza mnie przez caly tydzien. Po powrocie z pracy glownie spie i w mieszkaniu nic nie ogarniete :zawstydzona/y: Dobrze, ze chociaz moj B zawsze cos ugotuje bo ja jakos nie mam sily. Fakt, ze ostatni tydzien byl ciezki bo siedzialam w pracy po ponad 10h. Mam nadzieje, ze sie cos poprawi wkrotce. W pon mam zamiar powiedziec u mnie w zespole, ze jestem w ciazy bo jeszcze nic nie wiedza.
Dzis po przespaniu ponad 12h, wreszcie wypoczeta i zadowolona pojechalam na pierwsze zakupy ciazowe bo powoli przestaje sie miescic w swoje ubrania. Kupilam 2 sukienki (bo uwielbiam sukienki) i 3 bluzki ale nie bylo spodni w moim rozmiarze. Wszystko wielkie. Musze chyba zamowic przez internet chociaz ja lubie wszystkiego dotknac i przymierzyc zanim kupie.

Milego wieczoru wszystkim zycze:-)

Cześć dziewczyny!!
Gratuluje udanych wizyt i rosnących bąbelków, witam wszystkei nowe słoneczka, których nie przywitałam jeszcze.
Dawno nie pisałam ,a le czytam was cały czas. U nas wszystko w porządku kawaler rośnie w środę ważył 440 gram, serduszko zdrowe. Szyjka też trzyma, ale mimo wszystko jestem umówiona z lekarką na 28 tydzień na pobyt w szpitalu i sterydy na rozwój płuc, w razie czego. Ciuszki zaczęłyśmy z Kinia przynosić z piwnicy i przebierać, bardzo jej się podoba i najchtniej by codziennie w kartonach porządkowała i oglądała.
Pozdrawiam wszyskie
Kaira dziękuję za pamięć.

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

hej dziewczyny ja tylko na chwilke i z góry porzepraszam że tylko o sobie
ale czuję się strasznie źle.
W sobotę poszłam z małym do sklepu i tam oblał mnie zimny pot. nawet pani do mnie podeszła i spytała sie czy wszystko ok.
Jakoś doszliśmy do domu.Ale cały czas leżałam.W niedziele też.Cały czas mnie mdli,w głowie mi się kręci juz nie wiem co mam robić.
Dziś musiałam wstać i zaprowadzić małego do przedszkola ale ledwo zyje.
Chyba za wcześnie się cieszyłam że wszytskie dolegliwości mi mineły.
Mam nadzieje że to przejdze.

kasiawd - super, że wszystko ok i przyjemności w szykowaniu ciuszków, to badanie ostatnie to już połówkowe było? Zobacz już 23tc za chwilę się skończy, ale bomba! :)
Karollcia33 - mnie dopadły mdłości kilka dni nawet bodajże w 7 m-cu jakoś :) Odpoczywaj.
Alicja, Katkaa - jak tam?

Pozdrawiam wszystkie brzuszki.

Hej dziewczynki :-)
Kasia nie dziwie sie Kini ja tez moge Baczka ciuszki ogladac bez przerwy dzisiaj ostatnia partia sie pierze a jutro prasowanko :-)
Karollcia wspolczuje mdlosci lez kochana jak najwiecej
Lila dzisiaj ide do gina wiec sie dowiem co ze mna 3 majcie mocno kciuki Maly tak napiera mi w pecherz że czasami wytrzymac nie moge i tak sie rusza po brzuchu ze mam wrazenie ze zaraz mi wyjdzie ktoras strona :-)

karolcia ty to bys tak dobrze chciala ja zygalam jak kot do 16 tygodnia i do teraz czasem mnie jeszcze mdli :eek:
alicja ajj ta koncoweczka ja mam we wtorek wizyte :tak:
kasiawd ciuszki to najwspanialsze co moze byc :) super ze u was ok
cati mieszkaniem sie kobieto nie przejmuj

U nas dzis sloneczko swieci chlodzik jest ale prawie wiosna... zoladek cos mnie boli:zawstydzona/y: nie wiem czy maly mi dusi czy co ... dzis mam lenia poszlam na zakupy a teraz leze bo sil brak na cokolwiek:happy:

Cześć
Tak lili to było usg połówkowe ale w 21 miałam teraz tylko echo serduszka, leci ten czas.
Alicja ja zamierzam w maju poprać ubranka, ale prasować nie lbię i nie zazdroszczę wcale.
Jankesowa ale Twój suwaczek mknie do przeodu pamiętam jak pisałaś na cpp o pozytywnym teście a tu juz końcówka.
Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

reklama
Do góry