reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
jankesowa mały jest cudny :) i wcale nie taki mały :) ło matko toć ubranka to pewnie chwilę po nałożeniu za małe się robią, nawet się nie obejrzysz jak ci synową do do mu przyprowadzi :D

ewelinko mega gratulacje!!!

klaczek uwielbiam te faldki masakra normanie ja tez bylam taki spaslaczek ze masakra :):-D polozna twierdzi ze to sie unormuje ze urodzil sie wiekszy i musi wiecej przybierac
magnusik nosimy 68 ale juz ciasno wiec na 74 przechodze ciuszki to mam nowki sztuki wcale nie zniszczone niektore mial raz ubrane a inne wcale :tak:

Czasem jestem strasznie nie wyspana ale kocham tego mojego lobuza nad zycie te oczka ktore patrza we mnie jak w obrazek, masakra tej milosci nie da sie opisac slowami i z calego serca kazdej tego zycze i po glaskac brzucholki oe mnie :tak: choc przyznam ze i mnie brzuszka brakuje

Czesc dziewczynki:-)

Ewelinko wielkie gratki!!!!

Jankesowa pewnie,ze waga malego sie unormuje.Julia jak sie urodzila miala ponad 4 kilogramy i tylko 51 cm.
No a zaraz stuknie jej 17 miesiaczek a wazy tylko 10,7 kg.

Lece spac bo moje dziecie wczesnie wstaje i od paru dni wcale nie chce spac na dniu.na widok lozeczk jest wrzask.

Buziaki

Jankesowa, oczywiscie ze sie unormuje. Moj mlody cale niemowlectwo byl pucaty, cycaty i brzuchaty. Az lekarka pyszcz na mnie darla ze go przekarmiam. Czym? Piersia?? Zaczal chodzic majac rok, w ciagu miesiaca "zgubil" 2kg, dokad nie zaczal dorastac, byl juz tylko pucaty. Tzn. mial pyzy, ale reszta szczuplutka. W tej chwili ma 180cm wzrostu i wazy 60pare kg - jest chudy.

Witajcie kobietki ;) co nowego slychac?dawno nie zagladalam,ale jakos duzo zamieszania teraz mamy z kupnem domu i wgl... ja wlasnie wkroczylam w 28tydzien ;) 14czerwca kolejne USG ;) od 3tygodni przychodzi do mnie polozna rodzinna i cwiczy ze mna przed porodem ;) ogolnie wszystko coraz lepiej.pozdrawiam

Ewelinka - gratulacje! Witamy Miloszka po tej stronie brzuszka!
Jankesowa - super zdjecia:-), synus rosnie az milo. Ciesze sie, ze dobrze sie miewacie. Pozdrawiam.
Ilonka - to czekamy na te fotki sukienki.
Klaczek - skonczylas juz jakies kolejne butki? Jesli tak to moze wstawisz fotke bo te trampki byly cudne:tak:

Milego weekendu kobietki!

reklama
Dziekuje, Cati. Zabralam sie za trampki w kolorach - roz, blekit, zielen, czerwien... Chwilowo odpadlam od trampek bo wpadlo mi zamowienie na bizuterie, wiec je realizuje. Nie jest duze, szybko skoncze i obiecuje fotke jak bede miala wiecej butkow.

Do góry