reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka26 - to daj znać co tam lekarz wymyślił.I masz rację z tym, że do 12 tc jest najgorzej jeśli chodzi o tarczycę. Ale chyba warto, żeby jednak do końca ciąży było w normie. Moja pani doktor była przeczulona na tym punkcie:)Ja zresztą też:) Ale ja ogólnie z tych przewrażliwionych jestem.

reklama
w sumie ja to bym pewnie panikowała na maksa, ale już ostatnio jak miałam fT4 blisko normy to endo mnie uspokajał, ze najważniejsze że do 12tc tarczyca nie świrowała i tego się trzymam, tak czy siak dopiero pod koniec tygodnia mnie skonsultuje, bo zawsze w poniedziałki dzwonię i podaję wyniki sekretarce, a endo pod koniec tygodnia oddzwania

ja np czytam tutaj a nie cpp.bo tak jak Magnusik napisala ciezko być na bierząco.skoro mówicie,ze tam dużo cięzaróweczek a nie przechodzą tutaj:( będę musiała tam zajrzeć bo ciekawa jestem któej udało się.kibicuję wszytskim w końc każda z nas tam pozbierała się po stracie i znalazła siły do walki o dzidziusia

co do tarczycy nie wypowiadam się bo nie znam się kompletnie na tym,ja robiłam badania przed ciążą

Witajcie Piłeczki:)!
Ja, tylko na chwilkę wpadłam, żeby się pochwalić. Pokrzywa działą rewelacyjnie, wyniki mojej morfologii po raz pierwszy ruszyły w górę. Hemoglobina zaczęła rosnąć :) Dziś mam wizytę kontrolną i już się stresuję. Poza tym wczoraj pierwszy raz kupiłam całą reklamówę ciszków dla maleństwa. Z jednej strony czułam radość w sercu, a z drugiej Wielki żal i smutek...Kupiłam m. in bluzeczke z napisem młodszy braciszek, tylko że na niego z nami miała czekać jego starsza siostrzyczka:(

tymirko kciuki za wizytę zaciśnięte bardzo mocno, ale na pewno wsio ok będzie :) mi kilka ciuszków ( ponoć rewelacyjnych) koleżanka przywiezie w tym tyg z UK, poza kłaczkowymi paputami to moje pierwsze zakupy :)

tymira cieszę się bardzo, ze hemoglobina podskoczyła :happy: kciuki rzecz jasna trzymam za wizytę ale będzie na pewno dobrze!!
mój mąż jak ostatnio odwiedziliśmy 5-10-15 kupił małej pajaca, a ja nie umiałam się powstrzymać i zamówiłam alle 3 body z długim rękawem i 3 półśpioszki, wrzucam lin, szczególnie ten komplet 3 body opłaca się :
62 3szt za 24,90 NOWE body długi rękaw DISNEY 0-3M (1653320317) - Aukcje internetowe Allegro chłopiece też są
***EWA***__PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe __ŁATEK__ 62 (1668316766) - Aukcje internetowe Allegro

magnusik jak przywiezie ci koleżanka ciuszki to musisz nam się pochwalić nimi :) ja mam tylko na razie te o których napisałam, al muszę przyznać, że jak raz się coś kupi to później wpada się w wir, na szczęście jeszcze umiem się pohamować :)

a ja wczoraj przedzwoniłam do endo, ma się odezwać do końca tygodnia, a w piątek mam wizytę u gina i usg 3d/4d

Witajcie Piłeczki:)!
Ja, tylko na chwilkę wpadłam, żeby się pochwalić. Pokrzywa działą rewelacyjnie, wyniki mojej morfologii po raz pierwszy ruszyły w górę. Hemoglobina zaczęła rosnąć :) Dziś mam wizytę kontrolną i już się stresuję. Poza tym wczoraj pierwszy raz kupiłam całą reklamówę ciszków dla maleństwa. Z jednej strony czułam radość w sercu, a z drugiej Wielki żal i smutek...Kupiłam m. in bluzeczke z napisem młodszy braciszek, tylko że na niego z nami miała czekać jego starsza siostrzyczka:(

super ze hemoglobina ruszyła. Trzymam kciuki za wizytę.
Z ciuszkami narazie się czają. Śledzę aukcje na allegro , niesmialo wpadam do sklepów, ale jeszcze nic nie kupiłam, czekam az minie 21tc

ilonka26, słodkie te bodziaki i tanie

Ja bylam wczoraj u gina, będzie chłopiec, przytyłam moje zgubione 5kg i od teraz oficjalnie mogę zacząć liczenie ciążowych kilogramów
Łozysko mam przodujące, pozostaje nadzieja, ze sie łaskawie podniesie
Synus ok, jedyne co pamiętam z mierzenia to główka 41mm
Zdjęc nie chcialam, boję się chyba..

Buziaki w brzuszki!:rofl2::rofl2::rofl2:

Tymira - super wieści, trzymam kciuki za wizytę, gratuluję pierwszych zakupów
Magnusik - pochwalić się musisz koniecznie co tam koleżanka dla Ciebie ma
Ilonka26 - szalej, bodziaki i półśpiochy super
Emy - gratuluję Synka, trzymam kciuki by na serduszku choć ździebko lżej było

Mogę Wam podpowiedzieć, że bardzo dobre gatunkowo ciuchy są w Lidlu firmy Lupilu - naprawdę polecam.

reklama
Do góry