reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

hej.ja dziś mam wolne.ale trochę odgracić mieszkanie próbuję.trzy dni zdj ślubne do albumu wklejałam.po pół roku:)
JUlianiątko punkt 6ta:( przed 20tą zasypia.już po pirwszej drzemce.zaraz zbieramy się na cmentarz moze dzisiaj będzie luźniej.

buziaki dla bobasów:0 zwłaszcza tych którym kolejny miesiąc minął
!

reklama
Zjola, Just79 - dzięki wielkie, ach to są chwile do zapamiętania na zawsze :tak:

Zrobiłam stroiki na groby, wyszły genialnie, pięknie, ślicznie, no kurczę gdzieś mi się zapodziało to coś zwane skromnością :zawstydzona/y: Jestem cała pokuta od igliwia i ostrokrzewu.
Zakupy zrobione, muszę jeszcze dzisiaj obiad na jutro zrobić, tak by tylko jutro na szybko odgrzać, dorobić surówkę.

Dzisiaj przed obiadem w rodzinie W.:
Ja: Na obiad są pyzy z kurczakiem w curyy i puree dyniowe. - oznajmiam A.
A: Co planujesz gotować w tym garnku? - pyta A. 15 minut później.
Ja: Ryż.
A: Ryż? Pyzy miały być.
Ja: Koncepcja się zmieniła jest ryż z kurczakiem po chińsku i mizeria :rofl:
A: No tak, powinienem już się przyzwyczaić. :rolleyes:

Adzik śpi, a ja wracam do kuchni, no i właśnie jestem pomiędzy kuchnią a A., bo widzę, że chłop domaga się uwagi. Więc chyba od niego zacznę. :-p

Dobry wieczor.

Ja sie tylko witam i krotko co u nas bo ostatnio jakos brak weny na pisanie...

Pogode mamy swietna i jak ogladalam dzis prognozy to dalej ma byc nawet do 20 stopni:-)Oby jak najdluzej.

Arturo dzis na imprezie Halowenowej a ja z mala w domciu.

Jutro pojdziemy na cmentarz do A babci a tak to nikog wiecej tu nie mam.

Julcia z dnia na dzien staje sie coraz bardziej ''dorosla'' i zastanawiam sie gdzie sie podziala ta mala kruszynka.

Ostatnio mijalam na ulicy swoja tesciowa...

Nie wiem czy to normalne,ale zawsze jak ja zobacze mam popsuty humor i z tej calej zlosci na nia to doslownie moglabym jej noge podlozyc...

Ps.Ola my jestesmy po slubie prawie 3 lata i wlasnie A ostatnio mi mowil,ze moglabym powklejac nasze fotki ze slubu-hehe

Milej nocki wszystkim i buziole dla dzieciaczkow.

reklama
Buziole kochane
Czasu i weny brak.
Lili Adzik to taki slodziak i pomocnik że szok.
My korzystamy poki co z czasu z tatusiem i lazimy po zoo. Polcia zakochana w tacie i zoo:-D
Mowi coraz wiecej. Duzo po swojemu ale sporo da sie zrozumiec np.
Mama,tata,baba to wiadomo
Dziadzia, bajtek moj brat,
Kaka czyli kotek,ale zdarza sie i kotek lub pompka to nasz kot
Kuka czyli kurka,
Kówka czyli krowka
Baja lub bajka
I rozne takie bach,kici,ojej,ooo
To te ktore pamietam.mowi sporo innych ale malo wyraznie:-)

Do góry