Just, Lili pamiętajcie, że latem jak dzieć jest posmarowany fitrem to one blokują dostawanie się promieni do skóry i produkcję wit. d. Ja podaję cebion multi a dokładniej przemycam w pokarmie, bo mój to anty lekowy jest.
Pamiętacie. Od dzisiaj dorzucam wit. D ekstra. Ada też antylekowa.
Just to ma dobrze z Sz. ;-)
Lili juz nadrabiamy te szczepienia bo zyc nie daja

ale i tak jestem zadowolona bo poslizgi byly duze ;-) my 2x 5w1 +1 zoltaczka,14.lutego na 3 dawke 5w1 idziemy....( nie liczac szczepien poporodowych)
No my też nie mamy 5w1 i WZWB i priorixu. Chyba, że coś jeszcze po drodze było, a nie zarejestrowałam.
my chcieliśmy zaszczepić i to bardzo - 7 wezwań wysłaliśmy ;-)
Plus taki, że żadne poleconym.

Minus taki, że na ostatniej wizycie lekarz się tego doczepił i zrobił stosowną notatkę w książeczce tej ichnej lekarskiej.
Ludziska jak to jest z WZWB ktosik wie? Może któryś lekarz się rozgadał na ten temat? Gadałam z
As76, ale potrzebuję więcej informacji. Może ktoś jeszcze zorientowany. Muszą zacząć więcej czytać/dowiadywac się.

A. gdzieś wyczytał, że jak WZWB nie jest zrobione w określonym czasie, te 3 razy w przeciągu 6 m-cy to trzecia dawka nie ma sensu, bo już nie zadziała.
As76 mi powiedziała i mam nadzieję, że czegoś nie przekręciłam, że człowiek może złapać przeciwciała już po pierwszej dawce, a może się zdarzyć, że nie złapie nawet i po trzech.
U nas biało za oknem, Adzik rano oburzona, że coś Jej się do butów klei.