reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Zdroweczka wszystkim zycze oj te chorobska teraz taka zdradliwa pogoda jest i okres ze trzeba uwarzac na siebie i dzieciaki.U nas jest ok Sami juz prawie kataru nie ma Ja tak samo na szczescie tylko na katarze sie u nas zakonczylo i nic wiecej sie nie przyplatalo:tak: pogoda jest rozna niby jest ladnie ale jest strasznie chlodno juz a mlody czapek nie chce mi nosic,tzn ponosi na chwile a jak sie zaczyna nudzic to se ja sciaga i sie nia bawi ehh a tutaj maja jakas mentalnosc glipia ze nie maja czapek z mozliwoscia wiazania tylko nakladane :baffled: Mamy znowu samochod w naprawie ehh znowu sie cos spalilo ale tym razem naprawi nam to za darmo tylko czesc zesmy kupili uzywana bo nowa hmm wlasnie pochodzila 2 tygodnie i sie zjarala a kosztowala jakies 200 funta wiec ni cholera nie kupilismy nowej bo na kasie to my nie spimy przeciez zeby tak wywalac za okno.
a_gala ale Elenka urosla oj cudna jest i ta jej karnacja i oczka oj bedzie miala branie u chlopakow ;-)

A to moj krasnal dziewczyny :-)
Zobacz załącznik 504354Zobacz załącznik 504355Zobacz załącznik 504356Zobacz załącznik 504357Zobacz załącznik 504358

reklama
Ewitko wlaśnie to miałam na myśli:) Kamilek nosi zwyczajne 86. Ma kurtkę o podobnych wymiarach jak ta z wójcika i jest w porządku, pewnie gorzej bedzie ze spodniami. Kurcze balam się kupić 80, bo jeszcze dwa miesiące, a mu czasami spodnie 86 są przykrótkie, jak stoi to ok, a w wózku pól nóg widać. W zeszlym roku miał kombinezon 74/80 candy to rękawy ma mało co mniejsze niż wójcik 86. Trochę byl na niego przy duży, ale wtedy caly czas w wózku, więc nie przeszkadzało. No nic muszę poczekać i zobaczyć.
Lili oby szybko przeszło. trzymaj się kochana.
Ssabrinka piękne zdjęcia. Kamilek też mial taki okres, kiedy czapki ściagał, kupiłam mu taka śliczną bez wiazań i ciagle się wkurzalam, na szczęście przeszło.

Annas, to może akurat będzie dobry.
O kurcze Lil, biedna Weronisia, taka malutka i się niestety zaraziła! Oby tylko szybko jej przeszło!

Ostatnia edycja:
U nas lepiej, dziewczyny osłuchowo niby czyste, tylko i aż ten katar. Wczoraj nawet z nimi na 1h na spacer poszłam, dzięki temu Weronika troszkę pospała, bo nie spała od 20h, tylko drzemki przez ten katar, a tak śluzówki się obkurczyły i dało radę pospać, a było u nas wczoraj 20 stopni, więc cieplutko.

Noc przespana, ale okno uchylone, w pokoju chłodno, spaliśmy w czwórkę, musiałam Weronikę zabrać do nas, bo w łóżeczku była lodowata. Adę co chwilę przykrywałam, ale przynajmniej się wyspaliśmy, ja prawie też. :-p

W sobotę albo w poniedziałek jadę kupić łóżko dla Ady :-) Już się nie mogę doczekać przetransportowywania. :-p

As76 - jesteś mocno zadowolona z tej chusty? Bo ku niej się skłaniam raczej.

Ej Dziewuchy, od kiedy maluch może iść do bujaczka? 4 tygodnie to na pewno, bo Adę już tak miałam, ale wcześniej chyba nie... Czekam na ten moment niecierpliwie.

Ostatnia edycja:
U nas lepiej, dziewczyny osłuchowo niby czyste, tylko i aż ten katar. Wczoraj nawet z nimi na 1h na spacer poszłam, dzięki temu Weronika troszkę pospała, bo nie spała od 20h, tylko drzemki przez ten katar, a tak śluzówki się obkurczyły i dało radę pospać, a było u nas wczoraj 20 stopni, więc cieplutko.

Noc przespana, ale okno uchylone, w pokoju chłodno, spaliśmy w czwórkę, musiałam Weronikę zabrać do nas, bo w łóżeczku była lodowata. Adę co chwilę przykrywałam, ale przynajmniej się wyspaliśmy, ja prawie też. :-p

W sobotę albo w poniedziałek jadę kupić łóżko dla Ady :-) Już się nie mogę doczekać przetransportowywania. :-p

As76 - jesteś mocno zadowolona z tej chusty? Bo ku niej się skłaniam raczej.

Ej Dziewuchy, od kiedy maluch może iść do bujaczka? 4 tygodnie to na pewno, bo Adę już tak miałam, ale wcześniej chyba nie... Czekam na ten moment niecierpliwie.
Tak jestem zadowolona.Ja mam tą tkaną
Chusta tkana Storchenwiege Anna 4,1m :: naturalna mama

Do bujaczka może od urodzenia.Dobry bujak to jak fotelik w aucie ;-):-):-)

reklama
Do góry