As, jak tu zajrzysz to może coś mi podpowiesz w kwestii tresowania radziców przez dzieciaczka ;-) chodzi mi o wymuszanie płaczem, i to taaaaakim płaczem (w dwie sekundy doprowadza się do koloru bordo, zanoszenia się itp.)
jak reagować???
As76 - ja też chętnie już się przygotuję, bo widzę, że Ada to papuga po Szymku i często nie czeka z nadrobieniem wieku
Just79 - nie kupowałam kleiku, ale kupię teraz i spróbuję zanim podam te chrupki, o ile się zdecyduje, bo cały czas ma ta wysypkę i do tego ta wysypka jest strasznie sucha
Martusionek - super Syńcio
Mysza84 - dzięki, jakoś o allegro nie pomyślałam
Agnieszka - za telefon komórkowy Ada zrobi wiele, np. przekręci się, wstanie, więc na co dzień pilnuję by nie był on w zasięgu Jej wzroku. Choć zdarza mi się go sporadycznie użyć jako wspomagacza
GosiaLew - powodzenia na szczepieniu
Ola** - a co jak się nie zrośnie? Kurde za dużo tych serduszkowych problemów jak na nas kilka, strasznie wysoki współczynnik w przypadkowo dobranym gronie :-(
Wiola - kupy przy mm zmniejszają swoją ilość w stosunku do cycusia, co do suchości w pokoju wystarczy miska z wodą na kaloryferze albo mokre ręczniki dopóki tego nawilżacza nie zakupicie.
A my w Poznaniu dzisiaj, w końcu się wybrałam, mało tego wybrałam się nowym autkiem-inwalidą i póki co nie rozumiem zachwytu automatem

Brakuje mi drążka, szczególnie przy wyprzedzaniu.