reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Mój mały pływak | Facebook

o to zdjątka z pierwszego basenu:) było super

fajnie ze napisalyscie jak karmicie bo ja nadal sie waham od czego zaczac:p mam słoiczki i kaszke chyba zaczne od kaszk jednak.dzis mam zamiar

Haniu ja mysle,ze wszystkie widzą Twoje posty tylko nie odpisują ponieważ nie piszesz o sobie...taki dobry duszek zawsze z cenną radą:)

zdjęcia obrączek oczywiscie wkleję ale muszę odebrać bo grawerują:p
zaraz was doczytam

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu, Olu, super fotki Maluszków :-) Kubuś taki pozytywnie nastawiony do świata, Julek skupiony przed skokiem do wielkiej wody :-)

Olu, a gdzie chodzicie na basen?

Witam

Kasikz a czy Poli za uszkiem robi sie też oprócz czerwonego taka sucha skórka? Bo mój ma cały czas, wiem, że to jest objaw azs i nie mam pojęcia już co go może uczulić, choć wiem, że czasem to i tak nic nie da. Pamiętam jak mojej siostry dzieciaki miały, tzn nadal mają, ale jak to się objawiało.

Ola** normalnie super zdjęcia, widzę, że Julusiowi sie podobało aż sama bym zaczęła chodzić z Kubusiem. A od jakiego wieku (tzn miesiąca) można chodzić z dzieckiem na basen? btw mogę dodać Ciebie na facebooku?:-)

Kazikz - po to są zęby żeby gryźć a nie ciumkać :laugh2: Ada jak wcina chleb/chrupka czy co tam Jej w łapkę wcisnę to bawi mnie jak Ona zaciska zębole na jedzeniu i odrywa tak cała zadowolona, a często żuje z otwartą buzią i tak super marszczy nosek przy tym. Gratulacje trzeciego ząbka :tak:

Ola, GosiaLew - chłopaki super:tak:

Julitko - ze spokojem się ogarnij, poświęć czas Małemu i żadnych wyrzutów sumienia, my się nigdzie nie wybieramy, ale co jakiś czas poprosimy Olę by skrobnęła smska i tak ;-)

Kaira - buziaki dla Leny i Ty też zamiast forum to nogi do góry w wolnej chwili i relaks :tak:

Just - zabawa z kartonami pieluchowymi - super :tak:

Adrianna:
- odkryła, że ma coś między nóżkami :-p
- wstaje jak ma się czegoś złapać - ramy łóżka, kartona, nogi rodzica

za uszami suche to objaw azs? nie wiedziałam.Julek tez ma ale kilka razy posmaruję oliwką albo linomagiem i zazwyczaj przechodzi

Just na potocką chodzimy na bobasowe zajecia:)

gosiu na facebooku oczywiście:)

kaszke zjadł...mój niejadek 75 wciągnął i chciał jeszcze.nie był zachwycony,że nie ma:)

Olu - chcialam iśc tez na potocka ale w weekend to kolejka :(A ty chodzisz w weekend czy w tygodniu?

Gosiu - u mnie chyba ta skóra nie jest sucha- bardziej czerwona niż sucha

Załączniki

• DSC_0235.jpg
    DSC_0235.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0240.jpg
    DSC_0240.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0233.jpg
    DSC_0233.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0262.jpg
    DSC_0262.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0254.jpg
    DSC_0254.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0245.jpg
    DSC_0245.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0224.jpg
    DSC_0224.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0258.jpg
    DSC_0258.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Kasikz ale pola ma świetne oczy,takie duże i wyraziste!!! my w niedziele chodzimy ponieważ chciałam żeby M z nami chodził a w tygodniu to jest awykonalne ze wzgledu na pracę.ale fakt ze tłumy straszne

Gosiu co do wieku to teoretycznie nie ma takiego ,widziałam 7tygodniowe bobasy na basenie.zasada jest taka ,że pediatra ma wyrazić zgodę.moim zdaniem takie 3-4 meisięczne są w sam raz.chodzi o to,ze do 6miesiąca bobas ma tzw naturalny bezdech czyli jak zanurzysz go w wodzie zamknie usta:) i warto to wykorzystać do "nauki" a raczej oswajania z wodą.moim zdaniem dobrze jak głowę już dość pewnie trzyma stąd te 3-4 meisiące wydają mi się odpowiednim wiekiem.

Witam, ale tu dziś cisza

Ola** chyba poszukam jakiś zajęć na basenie w 3mieście akurat tak na maj będzie fajnie.

Kasikz Polcia super, śliczne oczka ma i jaka duża już jest.

reklama
Witamy!
Kasik ale twoja Polunia ma oczka czarne jak węgielki i jakie duże , śliczna jest!

A my dziś dzień wizytowy byliśmy u kardiologa i 18 kwietnia mamy umówione Echo, EKG lepsze niż poprzednio i szmerek mniejszy tylk0 ciekawe jakie będzie echo?
I zaliczyliśmy dziś szczepienia no przy okazji ważenie było i Tomuś waży 5200 :-) i mierzy 58 i klata jak u kulturysty 41:-D
Troszkę jest marudny nadal mało śpi ale dziewczyny ja go tak kocham,ze dziś na szczepieniu wyłam razem z nim.
pozdrawiamy gorąco buziaki dla Wszystkich

Do góry