reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Wszystkiego Najlepszego dla dzieciaczkow z 4-ego.

No my juz za 2 miesiace bedziemy obchodzic 2 latka:-)

Dzis bylismy z Julcia na wiekszych zakupach(pieluchy i inne duperelki dla niej) i mala uwielbia jak moze ladowac zakupy do wozka i sama pchac.

Jest tyle radosci,ze trudno to opisac.

Ide ogarnac mieszkanko i zajrze pozniej.

Buziole

reklama
Witajcie
my dzis bylismy na szcepieniu i Amelka wazy 5,5 kg i ma juz 60 cm.rosnie jak na droazdzach
a tak to te dni szybko mijaja
1 listopada bylismy w bydgoszczy mala byla super grzeczna :)
ok sorrki ze tak tylko o sobie ale ostatnio rak mi czasu
pozdrawiam

Linea mi tez Julia duzo ulewala i chodzilam jak zoombi bo w nocy jak ja nakarmilam to czekalam az usnie bo mialam schizy,ze uleje i bedzie mokra lezala.

Karolcia to swietnie,ze mala tak ladnie rosnie i przybiera na wadze:-)
Kurcze co do tej Bydgoszczy to sama bym z checia powedrowala,ale conajmniej do maja nici z tego bo dopiero w kwietniu jak dobrze pojdzie bede tu robila dowod i juz po woli mam cykora ze nie zdam testu...

Linnea82 - mi też Ada bardzo ulewała, ale ja kładłam Ją na brzuszku i głowa na boczku. Wtedy z zegarkiem w ręku za 15 minut zaczęła się gmerać, na ręce, bek i ulewanie. Albo trzymałam długo w pionie, jak po 15 minutach nici, to do łóżeczka na brzuszek i tak jak pisałam wyżej, na ramieniu beka potrafiło nie być, a po poleżeniu na brzuszku był. Jeszcze jedno nam pomagało, możesz wziąć synka na lewe ramię, a prawą ręką robisz ruch od dołu do góry po prawym boku, od pasa po pachę, tam gdzie jest żołądek, tak jest opisane w języku niemowląt - pomaga. Tylko nie głaszcz, a troszkę przyduś. ;-)

Dziękujemy za życzenia wszystkim życzącym i nie życzącym-sklerotykom też :-)

Ojej, a ja o dziewczynach "spod czwórki" zapomniałam...
Adusia i Julcia no i Borysek - całuski od babyboomowej cioci!

Ostatnia edycja:
Od cioci Ani też serdeczne życzonka:) Borys, Tomuś, Kubuś, Adzik, Julcia 100 lat!
Weekend hurra! Znów zaczynam doceniać weekendy. W pracy jest całkiem przyjemnie, żebym tylko Kamilka mogła w plecaku zabierać. Niestety choróbsko mnie dopadło, cycusiowe mamy co brałyście w razie w.?
Mój synus wsadzil sobie sam smoka, przytulil do mamusiowej nogi i zasnął, to to dłuuugi nas wieczór czeka, ba Kamiś zaraz wstanie a liczyć na to, że zaśnie o 20 chyba nie mogę:-D
Linea moj tez strasznie ulewał, źle wspominam to ulewanie nocne, najczęściej zasypial przy cycusiu, potem przy odbijaniu wybudzał i tak w kółko.
Karollcia z córci kawał baby:tak:
Ola piękna śpiewaczka
Alicja powodzenia u teściów.

Witam kochane nie ogarniam sie:) Buziaki dla kolejnych milusińskich Borys, Tomuś, Kubuś, Adzik, Julcia z okazji rocznicy
Lenie ze sliny na brodzie wyskoczyły jakieś boloki, czy któreś z waszych pociech miało coś takiego i czym smarowałyście???
Linea mi Lena ulewałą do 7m-ce prawie z dnia na dzień przeszło, spała w łóżeczku na boczku z główka troszkę wyżej pod materacem miałam butelkę z wodą bo nie posiadałam klina.
Karolcia ale Amelka rosnie świetnie:)
Ola Pm- cudowna Ta Wasze Basieńka też drobniutka pannica
Lili- co z lucyf
Całą resztę pozdrawiam
Wklejam fotki mojego diabełka
DSC02147.jpgDSC02157.jpgDSC02191.jpg

kaira Leniuszek CUDOWNY,slodki...i jak cudnie sie "chowa" pod stolem :-D piekna ta "nasza" Calineczka-wlosy jej zjasnialy czy tylko złudzenie na foto?Generalnie to nie taka calineczka z niej juz :-D:szok: urosla dzieczyna i chyba Olaf z Julkiem "zawalczy" o Nia ;-):-D Olaf tez mial "cos" na brodzie od sliny---smaruje mu tlustym kremem ---my uzywamy dermobazy akurat

Ostatnia edycja:
reklama
Kairko Lenka cukiereczek malutki chociaż nie taki malutki już i jaką skrytkę ma skubana:-) ja jak byłam mała to spałam pod stołem w kuchni...:zawstydzona/y:my też przy zębach mamy wysypaną brodę i smarujemy alatnem i sudokremem tylko trzeba pilnować aby nie zlizywała.

Do góry