reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Hmmmmm.... Pati a to nie byla teraz moja kolej? Nieladnie tak sie wpychac. :-)

A na powaznie: gratulacje! I szybkiego powrotu do domu!

Karollcia33 - jak piątkowy mecz? Tymek zadowolony? Tatuś przeżył? ;-)
As76 - zdolniacha jesteś, dla mnie to nie do pomyślenia, ale może to tak jak z tym SN, gdybym wzięła do rąk to może bym się nauczyła. Kiedyś chęci były, ale na chęciach się skończyło. :-p

U nas błoga cisza, lecę zmierzyć się z żelazkiem i deską do prasowania w końcu :-p

reklama
As ty robisz z głowy czy masz jakieś wzory? Podrzuciłabyś jak robiłaś ten kapelusik? Interesuje mnie głównie to falowane rondo i nauszniki, bo góra to chyba półsłupkami, choć sposób dopierania też bywa różny. Jak się Agi urodziła, to zrobiłam 4 czapeczki i bolerko jeden wieczór i czapka gotowa, tylko teraz coś mi się nie chce, a nowa czapeczka by się przydała...
Ale pochwalę się, wczoraj wieczorem zrobiłam młodemu łatki na spodnie. Obszyłam nicią łatki wycięte ze starych jeansów, przyszyłam do spodni, fajnie się skomponowały, a najważniejsze, że synusiowi sie podoba!

Ostatnia edycja:
Do góry