Ja mam powtórkę cytologii za pół roku i zaleconą kurację żelem deflagyn na 3 miesiące.Ja mam tak samo. Może to jakiś wariant, który nie był typowany. Ja za 2 mc mam powtórkę cytologii. Mam nadzieję, że wyjdzie zadowalająco.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam powtórkę cytologii za pół roku i zaleconą kurację żelem deflagyn na 3 miesiące.Ja mam tak samo. Może to jakiś wariant, który nie był typowany. Ja za 2 mc mam powtórkę cytologii. Mam nadzieję, że wyjdzie zadowalająco.
O szok że tak szybko się zrobiło CIN 3Hej!
Grudzień 2022 w kolposkopii CIN 1, w wycinkach czystko. Sierpień 2023 w kolposkopii czysto, nie było skąd pobrać wycinka. Z ostatnich wycinków- CIN 3 i wskazanie do LEEP.
Nie ukrywam, nie ogarniam tego tematu i jestem już zirytowana, bo trzymam rękę na pulsie i badam się regularnie. Mało tego robiłam wszystko, żeby do tego CIN 3 nie doszło.
Oczywiście zdrowy tryb życia i suplementacja jak widać NIC nie dała.
Jak CIN 1 mogło się cofnąć, żeby później nagle zrobiło się CIN 3?
Oczywiście zdrowie najważniejsze, ale to zawsze ingerencja i zabieg, poza tym wirus ze mną zostaje.
W niczym z tym wirusem NIE MA logiki.
Jestem przerażona, bo robiłam wszystko, żeby uniknąć CIN 3.O szok że tak szybko się zrobiło CIN 3![]()
Jestem przerażona, bo robiłam wszystko, żeby uniknąć CIN 3.
Jak pomyślę o tym zabiegu to....
Nie, żadnych.Ważne, że co pół roku chodziłaś do lekarza i robiłaś regularnie badania, trzymałaś rękę na pulsie. Ten wirus jest nieprzewidywalny, może po tym zabiegu już się cofnie na zawsze, nigdy nie wiadomo. Miałaś jakieś inne objawy towarzyszące?