R
Ranita92
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!! Teraz tylko dbać o siebie i będzie dobrze! Mnie też na jesień czeka kontrola, pewnie jakoś we wrześniuI tej wersji się trzymam![]()
Inaczej być nie możeI tej wersji się trzymam![]()
Mi to nie pomogło. Ograniczylam cukry, zmienilam diete, duzo pilam wody jadlam suple i czekałam, czekałam, jeszcze raz czekałam.Hej, wyszła mi 3 grupa Ascus. Lekarz mi przepisał papilocare, ale nasłuchałam się złych opinii na temat tego żelu itp. I mam wątpliwości, żeby go stosować. Może ktoś mi coś doradzi? Może coś innego zamiast tego żelu mogę stosować?
Jak nie masz HPV to nie będą to kłykciny. Najprawdopodobniej to ten włóniak, one jak sa małe to wyglądają jak kłykciny, wiem bo na jesien mi sie zrobil jeden doslownie w tyłku i oczywiscie juz bylo wkrecanie sobie, ale samoistnie sie wchlonal i zniknal po 2 msc. Podeszłam na spokojnie bo podczas ciazy mi sie zrobil na samej otoczce piersi i tez sam zniknal. Potrafia sie robic od poraznien, przy nadcisnieniu, cukrzycy, zmian hormonalnych. Czesto jak ludzie wrzucaja w internety foty wlokniakow ze im sie zrobily na jezyku, w jamie ustnej i tp to sa mylone z klykcinami. Hisp pat sie nie myli.W między czasie robiłam cytologię z hpv, wszystkie wyniki ujemne, a cytologia prawidłowa.