reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

co ja czytam!!!! Moje gratulacje Miki i Karol:-). Zuch chłopaki:-)

Ell, Ola po kupie biegnie do nas z wypiętą pupą i każe sobie wycierać. TYm bardziej chylę czoła przed Oti.

reklama
GRATULUJEMY!!!!!

U nas roznie to bywa...Mloda przez caly pobyt pieknie wolala ale nie umiala sie skupic i prawie mielismy mega zatwardzenie...

Mowie jesj ze jest male baby ale ona uparcie sie kloci ze baby ani dzidzius nie jest:-D i wtedy nie chce zakladac pempersa....

chłopaki gratulcje!
ja nawet nie próbuję kłaść Izy bez pieluchy bo rano pielucha jest mokra na maxa nieraz nawet w nocy zmieniam jej pampersa. Co do kupy to jestem szczęśliwa jak w ogóle ją zrobi nieważne na razie gdze. Ostatno robiła w czwartek, już popłakuje że ją pupa boli ale wstrzymuje zamiast robić ;-/

Oti, Ty to już wyższa szkoła jazdy ;-) Super!
Brawo Lolo!
Irma, strasznie bidulka z Izuni - dokładnie wiem przez co przechodzicie :-(

no własnie u nas jak nie urok to sraczka a dokładniej właśnie zatwardzenie - mega zatwardzeni - jak z sikaniem lepiej to z kupą od ponad tyg sa problemy i czasem się zdarzy jakiś bob niespodzieany w majtki albo w wannie po tym jak długo nie może zrobić i się gdzieś rozluźni - a kupy w sumie to już prawie od roku w majtki nie robił (tylko jak chory był i rozwolnienei miał to mu się zdarzało)

Chłopaki gratulacje
my juz od jakiegoś czasu bez pieluchy :-) ... ale czasami mu się przytrafi nocne moczenie :-).. ale my poszliśmy metoda wstrząsowa .. nie kupiłam następnej paczki pieluch i jak się ostatnia kończyła to mówiłam" o juz zostały Ci jedynie 4 pieluszki ":-).. następnego dnia 3 itd. i przyjął bez bólu..
ale mleko wypija ok 19 i przed spaniem ok 21, 2 lub 3 razy idzie siusiu :-)

Fusik - macie fajnie :) gratuluje :)
tylko metoda wstrząsowa niestety nie działa jak sie nie czuje ze sie chce :) mój potrafił zsikać się 2h po zasnieciu jak spał bez pieluchy i nawet sie nie obudzić...zreszta jeszcze niedawno potrafił tez zsikać się w dzień i wcale tego nie czuł choć mógł dosłownie 2 min wcześniej powiedzieć że wcale mu sie nie chce siusiu :( i to akurat nie było z przekory :)

Mikuś, Karol, gratulacje!:-)

Baska, bo na Karola to chyba żadne metody wstrząsowe nie działają. On się sam musi przekonać do wszystkiego, prawda? Taki zdecydowany facet.

U nas w zasadzie w porządku. Czasem lekkie popuszczenie. Czasy wrzasków przy chodzeniu na siusiu minęły już dawno i ie wracają ?(oby tak dalej). Noce suche, wpadka raz na 2-3 tygodnie. W nocy Wojciaszek wstaje na siusiu.

reklama
A u nas najlepiej działająmetody wstrzasowe:-) ale pielucha nadal na noc musi byc bo inaczej mokro. Czekam na cieplejsze czasy i wtedy zaczniemy bez pieluch na noc jak bedzie szansa wyschniecia materaca przez dzień.

Do góry