Hej mam brać witaminę b6 3 razy dziennie po 4 tabletki nie za dużo? Gin chce zbić mi ploraktyne??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Akorat miałam bromergon to strasznie po nim spadało mi ciśnienie. Więc zaufam jejPodejrzewam, że nie eksperymentuje na Tobie, tylko ma doświadczenie z innymi pacjentkami. Jeśli nie odpowiada Ci ta metoda, to na pewno znajdziesz gin który zapisze Ci lekarstwa na zbicie prolaktyny.
Boję się żeby nie przedawkowacAkorat miałam bromergon to strasznie po nim spadało mi ciśnienie. Więc zaufam jej
Generalnie witaminy z grupy B usuwają się z moczem, nie kumulują się tak jak te rozpuszczalne w tluszczach, ale wiadomo, że jak bierzesz dawkę lecznicza, to w razie wystąpienia jakichkolwiek niepokojących objawów, musisz powiedzieć lekarzowi (ginowi o objawach a interniscie o przyjmowanych dawkach). Rozumiem Twoje obawy, ale sama wiesz, że leki na prolaktynę tez nie są bez skutków ubocznych... Mam nadzieję, że Twój lekarz wie co robi i otoczy Cię odpowiednią opieką!Boję się żeby nie przedawkowac