Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W poprzedniej ciąży (nie znałam płci, ale byłam jakoś tak pewna, że dziewczynka będzie) miałam wybrane Natalia Weronika, ale ponieważ imiona te kojarzą mi się z moim Aniołkiem to nie mogłabym ich nadać następnemu dziecku. A też mi się podobają te imiona. Podoba mi się też Pola, ale nie bardzo brzmi z nazwiskiem. A znając szczęście jak się uda to będzie chłopak
I będę myśleć nad imieniem bo nie mam tego "jedynego", które by mi się podobało.Delewarre, gdzie jesteś? Napisz mi prosze w jakich dawkach brałaś progesteron po owu? Bo ja zmusze swojego gina żeby mi wypisał. Mam juz drugi raz przykład tego, ze po owu były intensywne objawy, a po ok. Tygodniu do @ wszystko zaniknelo. Więc chyba coś tutaj nie halo.
no i chyba dobrze, że mi tak powiedziała :-)Jestem, jestem :-) Akurat w tym cyklu biorę duphaston 2 razy dziennie po 1 tabletce, poprzednio brałam 1 tabletkę dziennie, ale moja ginka kazała mi zwiększyć do dwóchno i chyba dobrze, że mi tak powiedziała :-)
A ja dzisiaj też betę zrobiłam i teraz w 34 dc wyszło 2674,00 (równo tydzień temu było 79,25 :-))