Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i to mnie strasznie stresuje. Kurcze chciałabym mieć to już za sobą, ale wiem, że jestem dopiero na półmetku.
. Mam nadzieję, że maj okaże się dla nas wszystkich najszczęśliwszym miesiącem w roku. Ja niestety bazuję tylko na obserwacji szyjki i śluzu tempki mi się jakoś nie chce mierzyć leniwa jakaś jestem. U mnie dzisiaj 10dc rano, ale co zauważyłam śluzu rano było dużo ale biały można byłoby go porównać do jogurtu z pojedynczymi grudkami. Teraz korzystałam z wc i widzę, a tam śluz książkowy przeźroczysty, ciągnący się na kilka cm między palcami. Szyjka uniesiona wysoko jakby bardziej rozpulchniona miękka (przynajmniej tak mi się wydaje bo obserwuje ją 2 cykl). Czy to jest możliwe, że wcześniej będę miała owulkę ?
Muszę męża zaatakować jak wróci z pracy Czy to jest możliwe, że wcześniej będę miała owulkę ?Muszę męża zaatakować jak wróci z pracy
i jutro powtórka. He he, ale byłabym szczęśliwa jakby nam się udało.
.... owulki chyba nie bylo jeszcze bo za malo tempka wzrosla... no coz...ja jestem zla... moj stary termometr nagle dziala.... owulki chyba nie bylo jeszcze bo za malo tempka wzrosla... no coz...
Spytam dzis lekarza bo ide.... eh pomalu mam dosc mierzenia tego wszystkiego...