reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Dominisia ja tez uważam że ten test jest pozytywny :-):-) szalejecie dziewczyny. A długo się juz staracie czy maj to wasze 1 podejście ????
Kurcze ja Wam tą liste spapram bo u mnie na pewno wyjdzie negatywny.:dry:

Kochana jeśli ten test mów prawdę i okaże się że rzeczywiście Fasolinka...to udalo nam się za 1 razem...ale o pierwszego szkraba walczyliśmy 10 miesięcy...dlatego ciężko mi uwierzyć że teraz by się udało za 1 razem...bo psychicznie nastawialam się na miesiące walki:)

reklama
Dominisia ja tez uważam że ten test jest pozytywny :-):-) szalejecie dziewczyny. A długo się juz staracie czy maj to wasze 1 podejście ????
Kurcze ja Wam tą liste spapram bo u mnie na pewno wyjdzie negatywny.:dry:
Ja tak jak w suwaczku 5 miesiac leci.... ale zanim ty spaprasz to ja spapram bo u mnie bedzie negatywny

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne - beta 09.05 = 11,7
15.05 - Delewarre - dwie krechy :)
17.05 - Na_Ratunek
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875 - dwie krechy :)
22.05 - Colormania - jest bladzioch :)
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
26.05 - Ewka358
27.05 - ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
01.06 - Mycha05
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24

Ostatnia edycja:
kurcze ja juz 10 miesięcy. mam nadzieje ze moze w czerwcu chociaż:nerd:

Dziś miałam wolny wyjatkowo dzień i spędziłam go leżąc na słonku i ucząc się do egzaminu. efekt jest tego taki że spiekłam sie na raczka, wszystko mnie piecze i wyglądam jak debil bo tylko przód mam opalony!!!

Ostatnia edycja:
Waiting4beans my sie staramy tak naprawde 7 miesiecy ale mieslismy przerwe dwa miesiace bo bylam chora i w szpitalu... wiec licze staranka od po chorobie. wykresik masz super... nie to co moj =/

Dominisia! Gratuluje mamusiu. Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko dobrze było i żebyś piękne kreski zobaczyła za dwa dni, a piękna bete za tydzien. Hura! Ale piekny ten miesiąc maj. A nie mówiła Ci ciocia Aga?

Ale ja Wam zazdroszczę, ze juz dugiego dzidziusia bedziecie miały. Ja żebym miała chociaż jednego.

Na ratunek, nie panikuj, nie wszystkim testy wychodzą nawet w dniu spodziewanego @. Bedzie dobrze &&&&&&&

ja juz w Zielonej Górze, ide na obiad i do pracy rodacy przed kompem. Spotkam sie z kolega, to wypije lampkę czerwonego wina na poprawę ukrwienia, bo coś mam wielka ochotę. A jutro znowu od rana galop.

A mój mąż mnie dzisiaj przez telefon wypytywal, jak sie czuje. Ja mam wrażenie, ze on jest pewny, ze sie udało, bo jak to - przecież strzelał i wiadomo, ze sie musi udać! Huhu! Dobrze ze on taki optymista. Faceci sa dziwni.:))

Milego wieczoru wszystkim.

Dominisia kurcze - pozytyw bez dwóch zdań :)

Na ratunek - nie załamkuj :) ja ost tez testowałam, wykres był tak obiecujący, nadziei tyle, i w jeden dzień ( po becie) tempka spadała i była juz @! Ile sie już starasz ? - sorki nie doczytałam! Masz jeszcze czas - kreseczka nie wszystkim pojawia się przed @ :) także &&&!!!

a ja dzis poczyniam wielkie porządki!

Mnie można dopisać na testowanko na 11.06. Ja czekam na wyniki bakterii i zobaczymy, moze w tym miechu będzie inseminacja!

Ostatnia edycja:
Waiting4beans, Na_Ratunek czy mam was wirtualnie sprać na kwaśne jabłko??? Proszę wyrzucić okropne myśli do kosza...!!!!!

Agaawa Kochana zobaczysz, ja też czuję Twoją Fasolinkę:) a może i Dwie??:) Dziękuję KOCHANA!! Mam nadzieję, że test jest prawdziwy...:)
Uważaj na siebie w pracy!!:)

Kasieczek Kochana dziękuję...ale w sumie to sama jeszcze w to nie wierzę a strach przed rozczarowaniem mnie po prostu paraliżuje....

Powiedziałam Mężulowi...hmm chyba też nie uwierzył, że za 1 razem by sie udało...oczywiście uśmiech od ucha do ucha...ale sam powiedział, że boi się, że to tylko sen :/

Dominisia ja już po cichu gratuluję, test ewidentnie pozytywny :tak::-)

Agaawa mnie w pierwszej, donoszonej ciąży to nie pamiętam by piersi w ogóle bolały, natomiast w drugiej straconej bolały już kilka dni przed terminem @, ból był taki sam jak przed @. Zatem objawy niestety o niczym nie świadczą czasem.

Waiting
ja też spapram listę... kurczę w końcu będziemy się tułać po wątkach aż założymy wątek "Staraczki Emerytki" :szok::baffled::oo:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry