reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Ja też mam nadzieję, że jest oki, tylko martwi mnie ten brzuch, że tak mnie boli jak na okres i nie wiem czy brać nospe czy nie. Ból jest znośny ale....(
Takie bole sa normale.
Mnie bolalo CALA ciaze, rwanie ciagniecie jak na okres klucie wszystkie rodzaje bolu, nawet 1 dnia nie mialam spokoju.. NAjgorszy by byl jakby ktos mnie dzgal nozem w macice/pochwe - masakra
Zycze zeby pobolalo kilka dni i przestalo

Słuchajcie mam nietypowe, ale bardzo przyziemne pytanie czy można uprawiać sex na tym etapie ciąży>
Jak nie ma przeciwskazan od lekarza to mozna, korzystajecie :)
Podobno nawet wskazane - bo sie zrelaksowanym bardziej jest ;)

Ja mam narazie kategoryczny zakaz.
W poprzedniej ciazy mialam zakaz az do 36 tyg. [od 5tyg]

reklama
Witajcie. Odebrałam w necie wynik wczorajszej bety. I się z lekka zszokowałam, bo ze 149,99 w środę skoczyło do 392 w piątek. To 160% skok! Oczywiście po waszych wpisach o 66% martwię się czy to znów nie za dużo...:eek:
Tak źle i tak niedobrze...

Witajcie. Odebrałam w necie wynik wczorajszej bety. I się z lekka zszokowałam, bo ze 149,99 w środę skoczyło do 392 w piątek. To 160% skok! Oczywiście po waszych wpisach o 66% martwię się czy to znów nie za dużo...:eek:
Tak źle i tak niedobrze...
66% to jest minimum. Nie masz co się martwić, bo w początkowym etapie ciąży beta rośnie więcej. Możesz sobie sprawdzić na stronie:
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
tam jest nawet taki wykres jak to mniej więcej powinno wzrastać.
Niedługo będzie wolniej wzrastać, no chyba że będą bliźniaki :)

Witajcie dziewczynki w sobotni poranek :-) jakąś jestem dzisiaj bez mocy :( w nocy dopadła mnie biegunka :( troszkę się przestraszyłam ale już jest w porządku, tylko zastanawia mnie od czego to mogło być...
Samba , Tekla wszystko wyjaśniła odnośnie NT :-)

Dziękuję anna_! Emotion - jak to może być, że są tak wielkie różnice na tym samym etapie? Nie pojmuję... :shocked2:
Pozdrawiam i lecę z Młodym do pomocy doraźnej do szpitala, bo dziś w nocy znów mi się dusił krtaniowym kaszlem. Jakoś ma to chyba po mnie:no:

Spooky- mamnadzieję, że z małym będzie oki.
Anna- moja mała widziała zdjęcie Twojego usg i pyta mama co to więc mówię, to blizniaki w brzuszku takiej Pani, a Ona paluszkiem pokazuje to dziewczynka a to chłopiec:)może się sprawdzi.

reklama
Do góry