reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Tekla do nowej soli jade doktor mowi ze teraz taka moda na te badania. W 1 ciazy dr S. Mi robil a teraz tez z pobraniem krwi niby takie dokladniejsze. jak jest skierowanie to za darmo takie badanie:-) a i to w szpitalu i to chyba te testy pappa niewiem wsumie nieznam sie:-)

A tu moj szkrab:-)

Załączniki

• 1384969637671.jpg
    1384969637671.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
sliczne te wasze maluszki ... a ile mialy dlugosci ?? chce porownac z moimi badaniami ... mika zwlaszcza twoje bo ja mniej wiecej w tym momencie bylam na wizycie

A ja jakos odkad znalazlam super lekarza to nie przeszkadzaja mi badania ginekologiczne:-)

Emotion poloz sie i rozluznij sie juz jest po:-)
W pierwszej ciazy mialam lekarke taka 'w miare', po prodzie strasznie sie zrazilam [bosh co za ludzie tam byli i mnie badali masakra jakas byla!] Teraz tez mam juz fajnego lekarza, jedyne chyba zobaczylam ze jakas baba bedzie pobierac to odrazu sie spielam.

No moja gin powiedziała, że dzidzia duża;-) Ale mam nadzieję, że to nie znaczy, że urodzi się 4,8 kg jak mój mąż :p:p:p

mika u mnie byla 'mala' od poczatku samego a urodzila sie 4,200 /63 cm... no wiec nie ma reguly ;)

Mika maly slodziaj:-)

Tez niewiem od czego to zalezy jakie usg moj od 10tyg robi chyba przez brzuch bo mialam nie pelne i mowi ze sprawdzimy najpierw:-)

reklama
Piekne foty Karolq i Mika :)

Ja wczoraj bylam u internisty, tylko mnie osluchal i od razu do laryngologa wyslal. Wirusowa infekcja krtani - bez antybiotyku, tantum verde, gardvit i pastylki do ssania fiorda. troche mnie ten kaszel meczy, drapie, boli to gardlo jakbym tarke do kartofli miala wbudowana w szyje... Ale najwazniejsze ze pluca i oskrzela czyste i nie ma goraczki. I na szczescie udalo mi sie 3 lekarzy.obskoczyc w godzine. Udalo mi sie tez dostac awaryjnie do gina i dostalam skierowanie na to usg prenatalne - mam umowione jak pisalam na 29.11, bedzie to pierwszy dzien 12 tc. Znowu obawy ze za wczesnie, ale przynajmniej za darmo - jakby nie wyszlo to powtorze :)

Jeja, doczekac sie nie moge.

Z formalnych spraw, to w niedziele kontrola gardla i oskrzeli i bedzie dalej zwolnienie... Na razie mam do soboty.

Do góry