reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
właśnie odebrałam wyniki badań i mam chyba coś z moczem nie tak, poczytałam w google i wyniki pasują do stanu zapalnego dróg moczowych, ale ja nic nie czuję, żadnego dyskomfortu, ani pieczenia. Może któraś z was boryka się też z tym i ma jakieś doświadczenie?
Całe szczęście jutro mam wizytę, to się dowiem, czy coś z tym, robić.

Cistko ja w tamtej ciązy miałam bakterie w moczu i dostałam od gina jakiś antybiotyk. Ale taka byłam podekscytowana wizytą, że wyszłam z gabinetu i na śmierć zapomniałam o recepcie. Znalazłam ją w karcie ciązy przed kilka dni następną wizytą:) Zrobiłam badanie moczu i okazało się, że bakterie same zniknęły:)

Ciastko - ja miałam jakas bakterie a żadnych objawów, dostałam macmiror taki antybiotyk bezpieczny w ciazy i teraz mam juz dobre wyniki. Także bedzie dobrze :-)

reklama
odebrałam wynik z krzywej cukrowej, nie wiem czy jest dobry. bede dzwonic pozniej do lekarki normy 65 - 110
godzina 0 - 93
godzine po wypiciu glukozy 123
dwie godziny po wypiciu glukozy 103

chyba jest ok :) nie znam sie to 123 wydaje mi sie za wysokie ale spadlo szybko

Do góry