reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Gratuluje dziewczyny!!!!

Aniu trzymam kciuki żeby wyniki były dobre &&&

Juz chciałam pisać, że badanie przezierności me dziecię będzie miało robione jako ostatnie, ale doczytałam, że karolq wizytuje w czwartek. Wiec my będziemy przedostatni - będziemy sie podglądać i mierzyć za tydzień w środę :-)

jestem.Uff wszytsko dobrze.Nt 1,3 kosć nosowa widoczna, wszytskie inne parametry w norie.Pobrali mi krew na pappa ale powiedział z góry ze wynik wyjdzie wątpliwy zwg na leki które zażywam.Ona nie widzi nic niepokojącego.Ale mi ulżyło.Termin znó mi sie zmienił teraz na 28 czerwiec bo ciąza jest mniejsza ale mi to tak oojętne bo pewnie będe miała wyciągane, lekarka chce do 36 tyg.Wiec byle do maja
Gratuluje udanych wizyt i za kolejne zaciskam Kciuki z całych sił

jestem.Uff wszytsko dobrze.Nt 1,3 kosć nosowa widoczna, wszytskie inne parametry w norie.Pobrali mi krew na pappa ale powiedział z góry ze wynik wyjdzie wątpliwy zwg na leki które zażywam.Ona nie widzi nic niepokojącego.Ale mi ulżyło.Termin znó mi sie zmienił teraz na 28 czerwiec bo ciąza jest mniejsza ale mi to tak oojętne bo pewnie będe miała wyciągane, lekarka chce do 36 tyg.Wiec byle do maja
Gratuluje udanych wizyt i za kolejne zaciskam Kciuki z całych sił

Brawo kaira :-)) oby tak dalej, same takie wieści :-)))

reklama
Do góry