reklama
Evelina89
Fanka BB :)
Gosia tez urodzialam Synka w tym samym tygodniu co Ty i mial 3210, ale on caly czas byl z dwa tygodnie do przodu, Niunie jak doniose do konca to niby ma miec te 3kg ( zobaczymy i porownamy statystyki
), wiec ja juz chyba mam takie uwarunkowania genetyczne 
Kurcze chyba powinnam zaopatrzyc sie w kolja ciuszkow w roz. 50
Kurcze chyba powinnam zaopatrzyc sie w kolja ciuszkow w roz. 50
U
użytkownik 160
Gość
Zapomniałam napisać- w 3 tygodnie szyjka skróciła mi się z 4,5 na 3,5 cm.
No i dobrze, bo nic mnie tak nie przeraża jak wieczna ciąża, a tak jest nadzieja!
No i dobrze, bo nic mnie tak nie przeraża jak wieczna ciąża, a tak jest nadzieja!
A mnie przeraża to, że mała siedzi na pupie...
Właściwie jest w poprzek więc ma miejsce, żeby się odwrócić ale już mnie to stresuje.
Moja wg lekarzy miała nie mieć 3kg a miała 3400 więc z dystansem podchodzę do tych pomiarów
Właściwie jest w poprzek więc ma miejsce, żeby się odwrócić ale już mnie to stresuje.
Moja wg lekarzy miała nie mieć 3kg a miała 3400 więc z dystansem podchodzę do tych pomiarów
U
użytkownik 160
Gość
Słuchaj, moja odwróciła się dopiero w sobotę, czyli 34 t+4 dni. Nie miałam wątpliwości, bo to był taki obrót, że "daj Ty żyć".... jest jeszcze czas!A mnie przeraża to, że mała siedzi na pupie...
U
użytkownik 160
Gość
Leżenie w poprzek ma swoje plusy- nie ciąży tak matce, łatwiej się schylić, łatwiej chodzić- teraz mam jako żywo w pamięci porównanie 

Malutka466
Fanka BB :)
Zamiast tu napisać, napisałam w drugim wątku.
Mój leży poprzecznie, albo jak go poniesie mam wrażenie. Wizyta 4 kwietnia, ciekawe jak wtedy pan się ułoży. Niby jeszcze ma czas na ustawienie się, więc ja jeszcze się nie stresuje.
Mój leży poprzecznie, albo jak go poniesie mam wrażenie. Wizyta 4 kwietnia, ciekawe jak wtedy pan się ułoży. Niby jeszcze ma czas na ustawienie się, więc ja jeszcze się nie stresuje.
reklama