reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, badania, usg

Ja mam nadzieje na jakies ciekawe fotki za tydzien.
Ostatnio syn mnie tak przestraszył, ze powinien sie zrehabilitować i przyjąć jakies pozycje, ktore mnie rozbawia ;)
Aczkolwiek dobrze by było, zeby jednocześnie pozwoliły na dokładne sprawdzenie i zmierzenie wszystkiego :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka waga w sam raz na wcześniejsze cc. U nas tez nie dało się mierzyć :)

Aaggaa aaa Ty ostatnio zdjęć nie dostałaś, jak to przelecialo, że już idziesz na wizytę. Czekamy wiec na zdjęcia i dobre nowiny.

Ola będzie dobrze. Dobry lekarz pomoże maluszkowi się ustawić :)

Ostatnio zdjecie mialam 28.12.
Na podwojnych 11.01 nie dal zadnych, bo zapomnial wydrukowac. Druknal tylko pomiar. I powiedzial, ze na nastepnej bedzie foto[emoji1]
Taki z niego lujek[emoji12]

Musze wydrukowac tylko wyniki badan, ogolic tu i ówdzie, wykapac, walnac make up i jestem gotowa na wizytancje[emoji38]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio zdjecie mialam 28.12.
Na podwojnych 11.01 nie dal zadnych, bo zapomnial wydrukowac. Druknal tylko pomiar. I powiedzial, ze na nastepnej bedzie foto[emoji1]
Taki z niego lujek[emoji12]

Musze wydrukowac tylko wyniki badan, ogolic tu i ówdzie, wykapac, walnac make up i jestem gotowa na wizytancje[emoji38]

Leżę i płacze ze śmiechu :D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Haha laski, ja chyba ze stresu wale takie teksty[emoji4]
Dzis mam powod sie wystroic[emoji28]
Wiecie jak to jest przy chorobie, jak czlowiek siedzi w dresie od 4 dni i nagle ma wyjsc z chaty[emoji28]

Zycie nabiera barw[emoji28]

Mój mąż wczoraj wrócił z pracy i woła od progu: "Witaj kochana żono moja w nowym blondzie .." i stanął przede mną po czym dodał "szkoda, że nie uczesana.." :) też płakałam ze śmiechu :)

No cóż jak siedzę w domu i jeszcze teraz maluje drewno 24h to mi si nie chce stroić :))

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ojjj Laski ubawilam się [emoji1][emoji1][emoji1].
Kasiulka - ja też już nieźle muszę się wyginac żeby się odkrzaczyc [emoji6], a co to będzie później...
W 1 ciąży jakoś udawało się współpracować z lusterkiem.. Teraz jeszcze nie próbowałam [emoji6]

reklama
Do góry