reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, badania, usg

Dorota Gratulacje. U mnie na USG tez dzisiaj 11+6 a z Om 11+4.to oby tylko sie teraz plec potwierdzila. Mialas przeczucie na chlopca?

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Ja z om 11+1. Tak tzn jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży mówiłam ze będzie drugi chłopiec. Ale jak doszły różne dolegliwości to zmieniłam zdanie bo zupełnie inne mam smaki inaczej się czuje w tej ciąży no ale jak widać może to nic nie oznaczać ;) 29.12 kolejna wizyta zobaczymy czy dalej będzie chłopak .

p19u3e3k9ugosgbi.png

Karo 1,3mm przy 6cm. Idealnie.

Przy 5,2cm wychodzi wam 11+6?? W Pl są zawyżone przeliczniki? Choć to może być wiadomo wysoki centyl.

Dorota widziałaś ładnie między nóżkami? Ciekawe czy u mnie się sprawdzi. Wielkie gratki!!!

Dorota - gratuluję [emoji8]! Ja też już podjęłam decyzję, wizytę miałam mieć 19 lub 21.12. Ale lecę już 19 [emoji3]. Też chcę zobaczyć taki cudny widok jak Wy [emoji3] (u mnie wówczas będzie 11+2). Nie nastawiam się totalnie na poznanie płci. Moja córa dopiero w 29 tc pozwoliła delikatnie się podglądnac, a tak cały czas się chowala.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Karo 1,3mm przy 6cm. Idealnie.

Przy 5,2cm wychodzi wam 11+6?? W Pl są zawyżone przeliczniki? Choć to może być wiadomo wysoki centyl.

Dorota widziałaś ładnie między nóżkami? Ciekawe czy u mnie się sprawdzi. Wielkie gratki!!!
Tak wszystko było bardzo ładnie widać. Byłam totalnie zaskoczona. Zobaczymy na dalszych wizytach bo pomimo że tak to wszystko pięknie było widać to jakoś siedzi mi w głowie ze może się pomylił . Chociaż był przekonany na 100%. Powiedział ze albo to są jaderka albo ma długi ogonek :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Dorota a masz jakies zdjecie tego ogonka?

010igov3fkey3mez.png
Maziajka mam zdjęcie ale akurat te co zrobił to gdyby ktoś nie powiedział to jaderka to bym nie wiedziała . Na usg super ale nie zrobił zdjęcia, potem sobie przypomniał ze może je zrobić ale mały juz zmienił pozycję. Próbował go uchwycić juz mnie wszystko zaczynało boleć, powiedziałam ze może następnym razem uchwycimy :)
Mam tylko takie
1481893468-1d1mld.jpeg

p19u3e3k9ugosgbi.png

Do góry