reklama
Dorota_87
Fanka BB :)
Ja z om 11+1. Tak tzn jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży mówiłam ze będzie drugi chłopiec. Ale jak doszły różne dolegliwości to zmieniłam zdanie bo zupełnie inne mam smaki inaczej się czuje w tej ciąży no ale jak widać może to nic nie oznaczać
29.12 kolejna wizyta zobaczymy czy dalej będzie chłopak .

Dorota - gratuluję [emoji8]! Ja też już podjęłam decyzję, wizytę miałam mieć 19 lub 21.12. Ale lecę już 19 [emoji3]. Też chcę zobaczyć taki cudny widok jak Wy [emoji3] (u mnie wówczas będzie 11+2). Nie nastawiam się totalnie na poznanie płci. Moja córa dopiero w 29 tc pozwoliła delikatnie się podglądnac, a tak cały czas się chowala.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorota_87
Tak wszystko było bardzo ładnie widać. Byłam totalnie zaskoczona. Zobaczymy na dalszych wizytach bo pomimo że tak to wszystko pięknie było widać to jakoś siedzi mi w głowie ze może się pomylił . Chociaż był przekonany na 100%. Powiedział ze albo to są jaderka albo ma długi ogonekKaro 1,3mm przy 6cm. Idealnie.
Przy 5,2cm wychodzi wam 11+6?? W Pl są zawyżone przeliczniki? Choć to może być wiadomo wysoki centyl.
Dorota widziałaś ładnie między nóżkami? Ciekawe czy u mnie się sprawdzi. Wielkie gratki!!!

reklama
Dorota_87
Maziajka mam zdjęcie ale akurat te co zrobił to gdyby ktoś nie powiedział to jaderka to bym nie wiedziała . Na usg super ale nie zrobił zdjęcia, potem sobie przypomniał ze może je zrobić ale mały juz zmienił pozycję. Próbował go uchwycić juz mnie wszystko zaczynało boleć, powiedziałam ze może następnym razem uchwycimyDorota a masz jakies zdjecie tego ogonka?
![]()
Mam tylko takie