reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

No więc, chciałam uroczyście oznajmić, że mój połóg i wszystko co się z nim kojarzy, uważam za zamknięty. Właśnie pojawił się mój pierwszy od 11 miesięcy, znienawidzony przez wszystkie kobiety, dług za węża, który spłacamy Bogu krwią w dogodnych comiesięcznych ratach ;-):rofl2::-D
Edit: wróć, od roku, a nie 11 miesięcy

Ostatnia edycja:
reklama
No więc, chciałam uroczyście oznajmić, że mój połóg i wszystko co się z nim kojarzy, uważam za zamknięty. Właśnie pojawił się mój pierwszy od 11 miesięcy, znienawidzony przez wszystkie kobiety, dług za węża, który spłacamy Bogu krwią w dogodnych comiesięcznych ratach ;-):rofl2::-D
Edit: wróć, od roku, a nie 11 miesięcy
Pięknie:-D:-D:-D uśmiałam się niesamowicie:-D:-D:-D

no więc, chciałam uroczyście oznajmić, że mój połóg i wszystko co się z nim kojarzy, uważam za zamknięty. Właśnie pojawił się mój pierwszy od 11 miesięcy, znienawidzony przez wszystkie kobiety, dług za węża, który spłacamy bogu krwią w dogodnych comiesięcznych ratach ;-):rofl2::-d
edit: Wróć, od roku, a nie 11 miesięcy
:-d:-d:-d:-d

Mialam tak samo jak rozeszla mi sie rana po szyciu..niestety..wtedy połozna polecila mi balsam Szostakowskiego (w aptece pod nazwą avilin) Avilin Balsam Szostakowskiego, 100 ml - Apteka internetowa dbam o zdrowie

ma konsystencję miodu..rewelacyjnie wszystko zaleczył..i kupke dalo się zrobic..bez problemu..bardzo łagodził pieczenie..aplikacja na noc..:tak:
Dzieki Shenkoka:-)Nie ma go w UK ale mama moze mi przyslac;-)
Chociaz zeby nie zapeszyc - dzisiaj juz nawet nie plamie a z pupa jakby lepiej po specyfiku od lekarki:tak:tylko nadal pobolewa mnie spojenie lonowe (tak przypuszczam..jakbym cos obite powyzej pochwy miala:zawstydzona/y:) i brzuch czasami zakluje..ale i tak sie ciesze ze jest jakas poprawa:-)

A mi się wczoraj zakończył okresik dostaamregularnie jak w zegarku 25 dnia misiąca:-D Był super, taki jak zawszeskąpy i krótki.

Luiza, zazdroszczę. Ja mam masakryczne zazwyczaj, ale ten jak do tej pory bije rekordy. Za chwilę się chyba wykrwawię ;-)

Gemelo to współczuję.
Ja mam nadzieję, że @ nawiedzi mnie jak za pierwszym razem około roku po porodzie :cool2:. Teraz bym nie chciała, bo pojawienie się @ po pierwszym porodzie u mnie spowodowało problemy z produkcją mleka, gwałtownie spadła laktacja i żadne siły na to nie mogły pomóc, żebym więcej mleka produkowała. Ale wtedy mały miał już prawie rok i zaczęłam go odstawiać.

reklama
Do góry