reklama
Kurde, poważnie zastanawiam się nad mireną, żeby te moje miesiączki nie były tak obfite, bo zbankrutuję na tampony i podpaski. Zmieniam je dzisiaj co godzinę
. Wprawdzie chyba sobie nabruździłam kawą ale i tak "krew mnie zalewa" ;-)

medeuska
październikowa mama'09
ja teraz mam jeszce słabsze niz przed ciążą- w dumie to już nie mam - atak naprawde to wsystko co wyleciało mi pzrez 2 dni zmieściłoby sie w jednej podpasce
to taki pseudo okres
a może tylko krwawienie jakies miedzy okresem? cholera wie ale tabletki zacelam brac wiec teraz to bedzie czas pseudo miesiaczki

to taki pseudo okres

też tak miałam po 6tyg ,narazie jestem w oczekiwaniu lada dzieńu mnie przy pierwszym dziecku dostałam @ po 6tyg. od porodumyślałam że padnę
![]()

monisia1979
Fanka BB :)
A ja też już po pierwszej wizycie u gina,zbadał mnie usg zrobił,powiedział,że się wszystko już pogoiło,jak ta lala,no i dostałam już receptę na tabletki,przepisał mi Cerezette i powiedział,że mam je brać bez przerwy,bo nie będę miała okresu póki karmię piersią 

Prawdę mówiąc nie wiedziałam dokładnie jak to jest,bo przy pierwszej Córce,po 6 tygodnich zaaplikowałam sobie zastrzyk,więc okresu i tak nie miałam

A,no i poprosiłam o te zaświadczenie głupie do becikowego,więc też już będę mogła wreszcie załatwiać

.

Prawdę mówiąc nie wiedziałam dokładnie jak to jest,bo przy pierwszej Córce,po 6 tygodnich zaaplikowałam sobie zastrzyk,więc okresu i tak nie miałam

A,no i poprosiłam o te zaświadczenie głupie do becikowego,więc też już będę mogła wreszcie załatwiać

AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Mi też powiedział, że nie bedę miała okresu
póki karmię, tymczasem krwawię już od tygodnia. I nie jest to raczej plamienie, wygląda jak normalny okres. Z tym, że tabletki - dał mi Azalia.
Mało tego, zrobił nawet usg, powiedział ze jajniki jeszcze nie pracują... a tydzien później dostałam okres.. Dziś juz 8 dzień

Mało tego, zrobił nawet usg, powiedział ze jajniki jeszcze nie pracują... a tydzien później dostałam okres.. Dziś juz 8 dzień

monisia1979
Fanka BB :)
No mi też przy usg powiedział,że jajniki mam malutkie i nie pracują,a to temu,że karmię piersią.No i narazie nie krwawię,mam nadzieję,że tak zostanie,jakoś wcale nie tęsknię za okresem i tamponami 

reklama
boozqowa
Październik 09'
Mi właśnie mówił, że mogę mieć krwawienie podczas brania tabletek, ale nie muszę. I, że jak się pojawi to będzie to krwawienie miesiączkowe. I jajniki niby też jeszcze nie pracowały na wizycie...