reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

i ja się wpisuję do klubu miesiączkujących..od dzisiaj..mam nadzieje, że bedzie jak zawsze..krótko i na temat ;-)

Gemelo współczuję :-(

reklama
Kurde, poważnie zastanawiam się nad mireną, żeby te moje miesiączki nie były tak obfite, bo zbankrutuję na tampony i podpaski. Zmieniam je dzisiaj co godzinę :confused2:. Wprawdzie chyba sobie nabruździłam kawą ale i tak "krew mnie zalewa" ;-)

ja teraz mam jeszce słabsze niz przed ciążą- w dumie to już nie mam - atak naprawde to wsystko co wyleciało mi pzrez 2 dni zmieściłoby sie w jednej podpasce:eek::rofl2:
to taki pseudo okres:eek: a może tylko krwawienie jakies miedzy okresem? cholera wie ale tabletki zacelam brac wiec teraz to bedzie czas pseudo miesiaczki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A ja też już po pierwszej wizycie u gina,zbadał mnie usg zrobił,powiedział,że się wszystko już pogoiło,jak ta lala,no i dostałam już receptę na tabletki,przepisał mi Cerezette i powiedział,że mam je brać bez przerwy,bo nie będę miała okresu póki karmię piersią :tak::tak::tak:
Prawdę mówiąc nie wiedziałam dokładnie jak to jest,bo przy pierwszej Córce,po 6 tygodnich zaaplikowałam sobie zastrzyk,więc okresu i tak nie miałam :tak::tak::tak:
A,no i poprosiłam o te zaświadczenie głupie do becikowego,więc też już będę mogła wreszcie załatwiać :tak::tak::tak:.

Mi też powiedział, że nie bedę miała okresu
menupop.gif
póki karmię, tymczasem krwawię już od tygodnia. I nie jest to raczej plamienie, wygląda jak normalny okres. Z tym, że tabletki - dał mi Azalia.
Mało tego, zrobił nawet usg, powiedział ze jajniki jeszcze nie pracują... a tydzien później dostałam okres.. Dziś juz 8 dzień :wściekła/y:

No mi też przy usg powiedział,że jajniki mam malutkie i nie pracują,a to temu,że karmię piersią.No i narazie nie krwawię,mam nadzieję,że tak zostanie,jakoś wcale nie tęsknię za okresem i tamponami :tak::tak::tak:

reklama
Mi właśnie mówił, że mogę mieć krwawienie podczas brania tabletek, ale nie muszę. I, że jak się pojawi to będzie to krwawienie miesiączkowe. I jajniki niby też jeszcze nie pracowały na wizycie...

Do góry