reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Mi hemoglobina spadła do 10,8 i od razu dostałam żelazo. Biorę 2x dziennie i tak już na pewno do końca ciąży.

No, mi też hemoglobina spadła, ale podobnie jak u Ciebie Amelkowa, gin stwierdziła, ze nic złego się nie dzieje, pod warunkiem, że nie spadła poniżej 11. A mam 11,4.
Dzięki dziewczyny, zobaczymy co moja ginka powie.

reklama
Shenkoka widzę, że piękne imię wybraliście, u mnie też miał być Kajtek jak byłby chłopak.

A mi spadła hemoglobina do 11,2 w poniedziałek wizyta i pewnie dostanę dodatkowe żelazo.

Dziekuję :) Początkowy Paskalek został zastąpiony Kajetanem :) Jakoś tak zdrobnienie nas rozkleiło..i zakochalismy się w tym imieniu :)

A co do hemoglobiny..ja mam na szczęście póki co 12..to i tak nieźle biorąc pod uwagę, że u mnie z żelazem krucho..jak to u wege...ale robie co mogę by utrzymać dobry poziom

To ja wygląda na to, że mam rekordową hemoglobinkę - 13,3
a od początku ciąży trochę mi podskoczyła :-), nie biorę ani nie brałam w tej ciąży żelaza jeszcze.

A ja badania (tzn.morfologię i mocz) robię w poniedziałek,a we wtorek wizyta u gina i się dowiem co i jak:tak::tak::tak:
A już za tydzień usg połówkowe,bardzo szybko zleciało,niedawno miesiąc był do usg:tak::tak::tak:Już sie normalnie nie mogę doczekać z M i córcią:-):-):-)

Hej dziewczyny, wpadam zaledlowac się po połowkowym. Nasza laska ma 19,93 cm i 550 gram. Wszystko na swoim miejscu :-) Byliśmy z Zuzą i młoda była zachwycona, ze może podejrzeć siostrę :-)
Coś czuję, że rośnie kolejny gagatek :-)

reklama
Do góry