reklama
To moja córcia z dzisiaj zdjęcie, troche niewyraźne bo fotke robilam telefonem ale ogólnie widać jak się śmiała :-)
Wow to już wiesz że masz córeczkę, ale super
cyniczna
Fanka BB :)
U mnie po dzisiejszej wizycie też wszystko dobrze. Kropek ma 68mm, machał do mnie pięciopalczastą rączką i pięciopalczastą nózią
Łożysko troszkę ponoć nie teges, ale kazali mi sie na tym etapie nie przejmować. Zdjęcie mam jakieś takie poobcinane, bo się dzidzia na dopochwowym w monitorze nie zmieściła, a na zewnętrznym dzięki moim pooperacyjnym bliznom maskującym nic nie było widać.
Lanselotka
Fanka BB :)
Cyniczna hehehe no to super, że Kropek ma się świetnie!:-)
Elizabeth cieszę się razem z tobą!:-)
Dziewczyny pogłaszczcie brzuszki ode mnie
Elizabeth cieszę się razem z tobą!:-)
Dziewczyny pogłaszczcie brzuszki ode mnie
Ostatnia edycja:
kinguś
Nie poddam się
Piękna dziewczynka :-)To moja córcia z dzisiaj zdjęcie, troche niewyraźne bo fotke robilam telefonem ale ogólnie widać jak się śmiała :-)
Bardzo się cieszę. Nie ważna jakość zdjęcia wrzucajWitam. ja dziś byłam na usg (to było moje pierwsze usg), dzidzia rozwija sie prawidłowo... a po odlejonym łożysku nie ma śladu... cieszę sie jak gwizdek... mam jedno zdjęcie, ale marne jakies takie...

Czekamy na nastęne.Zdjęcie mam jakieś takie poobcinane, bo się dzidzia na dopochwowym w monitorze nie zmieściła, a na zewnętrznym dzięki moim pooperacyjnym bliznom maskującym nic nie było widać.
Na pewno wszystko będzie dobrzesuper wiesci!!! Ja jutro mam wizyte ciekawe jakie duze jest malensto, ostatni raz bylam 4 tygodnie temu :-( zrobilam badania ciekawe co z nich wynika![]()

reklama
anthea
Aktywna w BB
Paula nie tylko u Ciebie:-) Na szczęście znalazł się ktoś z małym brzuszkiem, bo jak oglądam te piękne brzuchalki to aż się zastanawiam czy wszystko u mnie w porządku. Rodzina w święta nie chciała mi uwierzyć na szczęście miałam zdjęcia usgWitamy, witamy. :-)
Kochane, czy mi się wydaje, czy tylko u mnie praktycznie WCALE nie widać brzuszka?:-(

Zawsze byłam szczupła, do tego nieduża, może więc mój brzuś nie urośnie tak bardzo...
Przynajmniej nie będzie problemu z chudnięciem po ciąży