reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
To moja córcia z dzisiaj zdjęcie, troche niewyraźne bo fotke robilam telefonem ale ogólnie widać jak się śmiała :-)

Wow to już wiesz że masz córeczkę, ale super :), ja nie mogę się doczekać kiedy się dowiem co noszę pod serduszkiem. 8 maja mam umówiona wizytę na badanie genetyczne więc pewnie lekarz mi powie. A co do przypuszczeń to wydaje mi się że powinna być dziewczynka, bo wyglądam strasznie w ciąży tzn. moja twarz a w szczególności cera :( . A wracając do zdjęcia to mała ślicznie się uśmiecha :-)

Witam. ja dziś byłam na usg (to było moje pierwsze usg), dzidzia rozwija sie prawidłowo... a po odlejonym łożysku nie ma śladu... cieszę sie jak gwizdek... mam jedno zdjęcie, ale marne jakies takie...

U mnie po dzisiejszej wizycie też wszystko dobrze. Kropek ma 68mm, machał do mnie pięciopalczastą rączką i pięciopalczastą nózią :) Łożysko troszkę ponoć nie teges, ale kazali mi sie na tym etapie nie przejmować. Zdjęcie mam jakieś takie poobcinane, bo się dzidzia na dopochwowym w monitorze nie zmieściła, a na zewnętrznym dzięki moim pooperacyjnym bliznom maskującym nic nie było widać.

Cyniczna hehehe no to super, że Kropek ma się świetnie!:-)
Elizabeth cieszę się razem z tobą!:-)
Dziewczyny pogłaszczcie brzuszki ode mnie ;)

Ostatnia edycja:
super wiesci!!! Ja jutro mam wizyte ciekawe jakie duze jest malensto, ostatni raz bylam 4 tygodnie temu :-( zrobilam badania ciekawe co z nich wynika:hmm:

To moja córcia z dzisiaj zdjęcie, troche niewyraźne bo fotke robilam telefonem ale ogólnie widać jak się śmiała :-)
Piękna dziewczynka :-)

Witam. ja dziś byłam na usg (to było moje pierwsze usg), dzidzia rozwija sie prawidłowo... a po odlejonym łożysku nie ma śladu... cieszę sie jak gwizdek... mam jedno zdjęcie, ale marne jakies takie...
Bardzo się cieszę. Nie ważna jakość zdjęcia wrzucaj :tak::tak:

Zdjęcie mam jakieś takie poobcinane, bo się dzidzia na dopochwowym w monitorze nie zmieściła, a na zewnętrznym dzięki moim pooperacyjnym bliznom maskującym nic nie było widać.
Czekamy na nastęne.

super wiesci!!! Ja jutro mam wizyte ciekawe jakie duze jest malensto, ostatni raz bylam 4 tygodnie temu :-( zrobilam badania ciekawe co z nich wynika:hmm:
Na pewno wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak:

wrocilismy - 13t5d. Wszystko ok. NT 2,0 (w tym tyg ok) CRL 76,2, akcja serca 153. Przepływy komorowe super. Termin wg usg 17.10, ale trzymam sie tego z miesiączki. Mamy 9 zdjeć :-) wstawie jutro :)

reklama
Witamy, witamy. :-)
Kochane, czy mi się wydaje, czy tylko u mnie praktycznie WCALE nie widać brzuszka?:-(
Paula nie tylko u Ciebie:-) Na szczęście znalazł się ktoś z małym brzuszkiem, bo jak oglądam te piękne brzuchalki to aż się zastanawiam czy wszystko u mnie w porządku. Rodzina w święta nie chciała mi uwierzyć na szczęście miałam zdjęcia usg:laugh2:
Zawsze byłam szczupła, do tego nieduża, może więc mój brzuś nie urośnie tak bardzo...
Przynajmniej nie będzie problemu z chudnięciem po ciąży:-p

Do góry