anthea
Aktywna w BB
Eli23 ja mam jak najwięcej leżec i dobrze radze zastosój sie do wskazan lekarza.Ja juz zaliczyłam szpital,teraz na szczęście mnie ominął ale trzeba na siebie uważać!!!!Leżeć,odpoczywać,ja wiem ze nie jest łatwo!Przed szpitalem 2 tyg keżałam plackiem-tylko do łazienki i z powrotem do łóżka i myśałam że oszaleję ale zdrowie dzidzi najważniejsze
anthea te drgawki są normalne i nie maja wpływu na dziecko.Tylko uprzykrzaja nam życie.Ja zażywam go od ponad m-ca i gdzie po ok 2-3 tyg dopiero zaczęło być pomału lepiej.Przedtem brałam 3 razy po pół tabl,teraz 3razy po całej i znów sie strasznie trzęsę.Mam nadzieję że potem przejdzie!!A isoptin mi pomaga ale nie biore go stale tylko jaj mam kołatania bo tez w miare upływu czasu to zaczyna przechodzić.A ty jak długo zażywasz go?
a ja szyjke mam teraz szyjkę 8 mm długości !!
A no to zaprawiona jesteś
Widzę też że jesteś z Krakowa, w jakim szpitalu będziesz rodzić? Bo ja tam mieszkam trochę gościnnie i raczej na krótko ale chyba wypadnie mi tam rodzić. Oby nie, bo w Warszawie mam swojego lekarza a tam nawet nie wiedziałam kogo wybrać. Ale jak mnie dopadnie z tą krótką szyjką i skurczami to trzeba szybko się decydować. Mieszkam na Grzegórzkach i myślałam o szpitalu Rydygiera (bo poczytałam trochę na forach) ale nie wiem czy to dobry pomysł?