reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Mam tak jakm Izaa - sama przyjemnośc takie wiadomości od Was :-). Amelkowa gratuluję serdecznie :tak:aż sama swoją Małą obejrzałam właśnie

Amelkowa - Ojjj zazdroszczę, zobaczyc swoja niunie na 3/4d , wypas :-)
Miło slyszec, ze wszystko jest jak najbardziej w porzadku, poprostu ksiazkowo ;-)

Mayo - Bidulko, wspolczuje, trzymaj sie dzielnie!

Wracajac do tematu watku;-)wlasnie wrocilam ze spotkania z polozna..i zle wiesci..do mojego paciorka dolaczyla cukrzyca ciazowa..szlag by ja trafil..jutro na 9:30 mam byc w szpitalu beda badac na wszystkie strony mnie i malentwo - tyle dobrze:tak:Synus ma sie swietnie, ma juz 38cm (czyli z nozkami ok 50cm:szok:) - znow ponad przecietna,serduszko bije jak dzwon 144/min:tak::-D
Trzymam kciuki za wyniki badań;-) To już duży chłopak :-D

A my po wizycie zdjęciem się nie podzielimy bo nie dostaliśmy:eek:, lekarz pakował coś do koperty i myślałam że zdjęcia też tam będą, a tam sama płyta... za to mam cały film DVD:-)
Na 3/4D niewiele już było widać, bo niunia raz że za duża a dwa że rączką zasłoniła buzię, ale to nic ;-) dla mnie najważniejsze wieści - fiknęła koziołka i jest główką w dół :-):-) no i widzieliśmy jej cipulkę w całej okazałości :tak::tak::-D:-D:-D waży 2,5kg - fajna babeczka,
Super będziecie mieć pamiątkę. Zobaczymy czy moja będzie chętna do współpracy ;-)
Ale te nasze dzieci szybko rosną :-):-)

Amelkowa -super wieśći!!!

Ostatnio w poniedziałek widziałam naszą córeczke ale bardo słabo bo mały monitor a maleństwo co raz większe ,9 września idę do innego lekarza i za darmo na dużym monitorze zobacze maleństwo już odliczam dni i pewnie dostaniemy fotki bo filmów nie dają;-)

reklama
A my po wizycie zdjęciem się nie podzielimy bo nie dostaliśmy:eek:, lekarz pakował coś do koperty i myślałam że zdjęcia też tam będą, a tam sama płyta... za to mam cały film DVD:-)
Na 3/4D niewiele już było widać, bo niunia raz że za duża a dwa że rączką zasłoniła buzię, ale to nic ;-) dla mnie najważniejsze wieści - fiknęła koziołka i jest główką w dół :-):-) no i widzieliśmy jej cipulkę w całej okazałości :tak::tak::-D:-D:-D waży 2,5kg - fajna babeczka, policzki jak bułeczki, nosek zadarty i duuuuże oczy, pupka też niczego sobie :-D:-D:-D Wymiary ma zgodne z wiekiem wg OM, także spodziewamy się Ani w terminie mniej więcej :-D:-D

Jeju, jakam zakochana w córce mej... :-D:-D:-D
super wieści :-)

Do góry