reklama
Twój pies je lepiej ode mnie
![]()
hehehehehe

Amelkowa ale super!!!
mayo trzymaj sie dzielnie kobietko

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Amelka, to super wieści:-)
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Mayo - dobrze,że jutro ten szpital i że z synkiem wszystko ok,a Ty się trzymaj!
Amelkowa - aż się
po przeczytaniu Twojego postu. Super wieści!
Amelkowa - aż się

Asheara
I can't get no sleep.
Amelkowa - Ojjj zazdroszczę, zobaczyc swoja niunie na 3/4d , wypas :-)
Miło slyszec, ze wszystko jest jak najbardziej w porzadku, poprostu ksiazkowo ;-)
Mayo - Bidulko, wspolczuje, trzymaj sie dzielnie!
Miło slyszec, ze wszystko jest jak najbardziej w porzadku, poprostu ksiazkowo ;-)
Mayo - Bidulko, wspolczuje, trzymaj sie dzielnie!
kinguś
Nie poddam się
Trzymam kciuki za wyniki badań;-) To już duży chłopakWracajac do tematu watku;-)wlasnie wrocilam ze spotkania z polozna..i zle wiesci..do mojego paciorka dolaczyla cukrzyca ciazowa..szlag by ja trafil..jutro na 9:30 mam byc w szpitalu beda badac na wszystkie strony mnie i malentwo - tyle dobrzeSynus ma sie swietnie, ma juz 38cm (czyli z nozkami ok 50cm
) - znow ponad przecietna,serduszko bije jak dzwon 144/min
![]()

Super będziecie mieć pamiątkę. Zobaczymy czy moja będzie chętna do współpracy ;-)A my po wizycie zdjęciem się nie podzielimy bo nie dostaliśmy, lekarz pakował coś do koperty i myślałam że zdjęcia też tam będą, a tam sama płyta... za to mam cały film DVD:-)
Na 3/4D niewiele już było widać, bo niunia raz że za duża a dwa że rączką zasłoniła buzię, ale to nic ;-) dla mnie najważniejsze wieści - fiknęła koziołka i jest główką w dół :-):-) no i widzieliśmy jej cipulkę w całej okazałościważy 2,5kg - fajna babeczka,
Ale te nasze dzieci szybko rosną :-):-)
Amelkowa -super wieśći!!!
Ostatnio w poniedziałek widziałam naszą córeczke ale bardo słabo bo mały monitor a maleństwo co raz większe ,9 września idę do innego lekarza i za darmo na dużym monitorze zobacze maleństwo już odliczam dni i pewnie dostaniemy fotki bo filmów nie dają;-)
Ostatnio w poniedziałek widziałam naszą córeczke ale bardo słabo bo mały monitor a maleństwo co raz większe ,9 września idę do innego lekarza i za darmo na dużym monitorze zobacze maleństwo już odliczam dni i pewnie dostaniemy fotki bo filmów nie dają;-)
reklama
super wieści :-)A my po wizycie zdjęciem się nie podzielimy bo nie dostaliśmy, lekarz pakował coś do koperty i myślałam że zdjęcia też tam będą, a tam sama płyta... za to mam cały film DVD:-)
Na 3/4D niewiele już było widać, bo niunia raz że za duża a dwa że rączką zasłoniła buzię, ale to nic ;-) dla mnie najważniejsze wieści - fiknęła koziołka i jest główką w dół :-):-) no i widzieliśmy jej cipulkę w całej okazałościważy 2,5kg - fajna babeczka, policzki jak bułeczki, nosek zadarty i duuuuże oczy, pupka też niczego sobie
Wymiary ma zgodne z wiekiem wg OM, także spodziewamy się Ani w terminie mniej więcej
Jeju, jakam zakochana w córce mej...![]()