reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Gemelo - dobre :D.

Kobietki a ja mam pytanie... Nie przeglądam tego akurat wątku regularnie,więc może o tym pisałyście.
Ale cholender jestem dziś mocno zaniepokojona. Załatwiając grubszą potrzebę zauważyłam krew.. taką czerwoną, czystą krew...i to tylko po "wysiłku" Czytałam,że może byc to spowodowane aniemią -którą mam, albo hemoroidem,albo pęknięciem jakiegoś naczynka itd... kurcze, miałyście coś takiego?
Jestem wściekła,bo przełożyłam swoją wizytę u ginki z 10.12 na 7.01 - M.był w pracy i nie miałam z kim zostawić młodego... nic mi się nie działo,więc tak zdecydowałam,a teraz od wczoraj brzuch mnie pobolewa - coś jak na miesiączkę, noi ta krew... muszę się poobserwować czy to się powtórzy...:eek:

Aga, zależy skąd Ci leci. Bo jeśli miesiączkowate, to nie pomogę, a jeśli z tej drugiej strony, to prawdopodobnie niezaleczony hemoroid, o którym mogłaś nawet nie wiedzieć, a który po prostu pękł.

Gemelo - dobre :D.

Kobietki a ja mam pytanie... Nie przeglądam tego akurat wątku regularnie,więc może o tym pisałyście.
Ale cholender jestem dziś mocno zaniepokojona. Załatwiając grubszą potrzebę zauważyłam krew.. taką czerwoną, czystą krew...i to tylko po "wysiłku"
Akurat bylam wczoraj u lekarza i pytalam o to samo;-)Nie mam hemoroidu,stwierdzil ze przyczyna lezy w tym ze nie wszystko jeszcze jest zagojone i w takim wypadku nalezy zazywac cos na latwe wyproznianie + rozmiekczenie stolca (za przeproszeniem). Wczesniej lekarka zapisala mi tylko laktuloze na regularnosc (i juz bylo lepiej) a wczoraj dostalam trunek na rozmiekczenie (wogole przy zalatwianiu w pewnym momencie mialam wrazenie jakby zaraz mi mialo O rozerwac..). Mam kuracje na 28 dni i jesli to nie zalatwi sprawy beda dalej badac..:tak:
A tak wogole to juz po raz trzeci po kilku dniowej przerwie krwawie ale tym razem to wyglada naprawde na @ (bol brzuszka byl znajomy itp;-)) - to dobrze,zaczne brac tabsy anty:tak:Co do implantu..czytam i czytam i nadal nie wiem czy to dobry pomysl..w sumie nigdy nie mialam problemu z tabsami,zapominalska tez nie jestem..

Ostatnia edycja:
Mayo - ale to u gina byłaś, tak?

A co do tabsów czy implantów - my jeszcze nie pingamy się ;-) jakoś nie czuję fazy,jestem cholernie zmęczona wieczorem, z resztą M.też pada wieczorami na twarz. Muszę z moją ginką pogadać na temat zabezpieczenia, bo chcielibyśmy tak za jakiś czas-do dwóch-trzech lat mieć drugie dzieciątko. No więc zabezpieczyć się będzie trzeba jak na razie, zresztą nie wiem jak tam po mojej cc będzie wszystko się zrastało. Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry