reklama
sylwia8708
Fanka BB :)
Helka gratuluje śliczne i zdrowego synusia :-)
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Moja mała żmijka tez dość nisko kopie, czasami uda sie kopnąć mamusie mocniej aż booli, ale to na szczęście mile kopniaczki bo wiem ze tam jesta czy to prawda ze jak dzidziuś jest bardziej aktywny nocą to mamy się spodziewać "nocnego marka"? zaczyna przed 21 pofika pol godzinki do czterdziestu min i spokój a później o 23:40 i tak do 1 w nocy :-) i zauważyłam ze to już któryś dzień z kolei a w zasadzie noc
no i czasami nad ranem mnie dość słodko budzi kopniakami :-)
Wiesz cos w tym chyba jest jest bo cørka w brzuchu buszowała wieczorami i w nocy a w dzien spała po urodzeniu troszke sie nameczyłam zeby u niej to przestawic

Sliczne fotki i gratuluje syna.moj zdrowy sliczny chlopaczek
![]()
![]()
Ostatnia edycja:
https://www.babyboom.pl/forum/members/motyl-12-56344.htmlMotyl 12- no tak tez myślałam i takiej odpowiedzi tez się spodziewałam, no nic będziemy się martwic we wrześniu jak przestawić maluszka :-)
helka2104- śliczny synuś...gratulacje
helka2104- śliczny synuś...gratulacje
OLA368
Fanka BB :)
Motyl, Helka - gratulacje synusiów!
Już tyle z Was wie co nosi w brzuchu - a ja się niecierpliwię już, bo zaczynam zwolnienie w przyszłym tygodniu, to i zakupy bym chciała rozpocząć
Już tyle z Was wie co nosi w brzuchu - a ja się niecierpliwię już, bo zaczynam zwolnienie w przyszłym tygodniu, to i zakupy bym chciała rozpocząć
reklama
Podziel się: