magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A no widzisz.Mam dwie córcie i strach ciągle we mnie hehehe.A w poprzednich ciążach córki nie były owinięte pępowiną i było dobrze i możestąd taki we mnie fobizm :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale i tak nie pofatygowali się zrobić 
Asnecja, wow, to na usg wychodzą takie rzeczy- że pępowiną owinięte? Ja już usg do końca ciąży nie będę miała robione, miałam chyba 4 czy 5 razy do tej pory. A przed porodem, jak się jest w szpitalu to nie robią chyba prawda? W sumie mogliby robić, bo gdyby coś takiego wyszło, a mama miałaby rodzić sn to może lepiej wtedy podjąć decyzję o cc.
ojej ja to bym sie juz totalnie zamartwialaAha, no to spoko. Ja tez bardzo chcialam w soczewkach i bardzo mnie ucieszyla wiadomosc ze nie mam problemu zarowno przy sn jak i ccbluetooth ja nie chciałam, mi to bez różnicy..to asia chce w soczewkach.
bluetooth ja nie chciałam, mi to bez różnicy..to asia chce w soczewkach.