reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Anney dobrze że miałaś przeczucie i pojechalas juz wczoraj. Co za barany!! Trzymam kciuki zeby juz tylko dobrze było!
Beata biedaku najgorsze to tak w niewiedzy czekać. Mam nadzieje ze szybko wszystko wyjaśnią. Trzym sie tam !!! &&&& za was obie

reklama
Anney o jacie. Masakra normalnie. Dobrze ze w koncu ktos zareagowal i porzadnie sie toba zajma i beda monitorowac.
Trzymam bardzo mocno kciuki

Anney nosz k***a koniowały. Banda niedouczonych pacanów....Nie będe komentować bo już wszystko zosało napisane. Kosmis jakiś....

Ej Beata, tak mi się skojarzyło, Borysiatko też pisała nam ze czeka, nie wiem co i jak, że nic się nie dzieje, a po kilku godzinach urodziła. Może będzie podobnie :-)

Anney - ale historia.. Dobrze że trafiłaś w końcu na dobrych ludzi. Juz coraz lepiej rozumiem twoje uprzedzenie do ang służby zdrowia..

Zuzzi aha aha juz rozumiem :) po prostu sie doktor spodziewa ze z wymiarów moze wyjsć wcześniej i tyle :)
U mnie tez jest ciut większy a oni uznają tylko pierwszy termin i nic nie zmieniają, a jak spytałam to sie dowiedziałam "ze to nie ma wpływu".. Juz wolałabym zeby powiedzieli to co to tobie hehe :)

No to się porobiło... Kciuki za wasze zdrowie i za maleństwa.

Bunia - mi też kazał trzymać się OM, co akurat nie powinno być dalekie od prawdy, bo do tej pory rodziłam 1 dzień po terminie niezależnie od tego co wychodziło z usg...

Zuzzi gratuluje wizyty, super wiesci :-)

Anney ale historia. Najwazniejsze ze mialas szczescie i spotkalas ta Polke. Trzymam kciuki kochana.

Beatko w sumie dobrze ze nic sie nie dzieje. Po obserwują to moze jutro cos powiedza, kciuki trzymam.

Lilija niepokojace cisnienie to powyzej 140/90 i puls powyzej 100 czy 110 wiec Anney rzeczywiscie z tym pulsem 130 to masakra.

Mnie dzis jest niedobrze, skurcze mocne ale nie regularne, klucie w pochwie takie konkretne i bole okresowe.
Jutro mam wizyte takze prosze o kciuki.

reklama
Lunera no u mnie była tez taka sutuacja ze nie pamiętałam kiedy była om bo zapisywałam w aplikacji na tel i mi sie cos z telefonem działo i sie skasowało wszystko.. Wiec na pierwszym usg mówiłam ze gdzieś pomiędzy 20-25 listopada tyle kojarzyłam bo zawsze miałam w tych dniach zależnie oc miesiaca.. A on mi wtedy ze wg usg to by wskazywało ze była 20go (czy jakos tak to mowil) i to wpisał jako om i ze niby termin mi sie pokrywa wiec i tak mam jeden wyznaczony tylko..

Do góry